ANM: Vin ploi şi temperaturi minime de 0 grade, în Bucureşti. VREMEA 14 ZILE (15-28 FEBRUARIE 2016)VREMEA 14 ZILE BUCUREŞTI: Meteorologii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă vreme caldă în Bucureşti şi marţi. Temperaturile scad, însă, de miercuri, iar spre sfârşitul săptămânii vom avea parte chiar şi de ploi slabe sau burniţe. Săptămâna viitoare, noaptea, vom avea temperaturi de 0 grade Celsius.

ANM: Dupa caldura, vin ploile in BUCURESTI. Prognoza meteo pe urmatoarele 14 ZILE (15-28 FEBRUARIE)
ANM: După căldură, vin ploile în BUCUREŞTI. Prognoza meteo pe următoarele 14 ZILE (15-28 FEBRUARIE)
Foto: digi24.ro

VREMEA 14 ZILE. PROGNOZA METEO 15-28 FEBRUARIE 2016:

ÎN BUCUREŞTI

În primele două zile ale intervalului, vremea va fi deosebit de caldă, cu temperaturi maxime, în medie, de 20...21 de grade, valori cu până la 15 grade mai ridicate decât cele normale în această perioadă a anului.

Apoi, temperaturile diurne vor scădea accentuat, iar între 17 şi 20 februarie vor ajunge la medii de 8...10 grade.

Ulterior, vremea se va încălzi ușor. În ceea ce priveşte regimul termic nocturn, acesta va fi caracterizat de valori în scădere, cuprinse între 7 grade la începutul intervalului şi 0 grade în a doua săptămână de prognoză. Vor fi posibile ploi slabe sau burniţe, cu precădere în intervalele 18 – 20 februarie, respectiv 23 – 27 februarie.

LA MUNTE

A doua jumătate a lunii februarie va fi caracterizată de o vreme mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Mediile temperaturilor diurne vor fi de 10 grade în primele două zile, apoi vor scădea treptat şi vor ajunge la 0 grade în 20 şi 21 februarie. Ulterior, vor mai creşte puţin şi se vor menţine în jurul valorii de 2 grade.

Temperaturile minime vor fi uşor pozitive între 15 şi 17 februarie, apoi se vor încadra, în general, între -5 şi -2 grade. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi ridicată în cea mai mare parte a intervalului. Vor predomina ploile până în data de 19 februarie, apoi se vor semnala îndeosebi ninsori şi lapoviţă.

Etichete: ANM, prognoza meteo, vremea, vremea 14 zile, vremea anm, vremea bucuresti, vremea februarie, vremea munte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE