ANM: Lunile februarie și martie, calde și ploioase în București. PROGNOZA METEO pe TREI LUNIANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele trei luni. În ceea ce privește Bucureștiul, meteorologii anunță că lunile februarie și martie vor fi mai calde decât ar fi normal, luna martie fiind caracterizată și prin ploi bogate. În aprilie, atât temperatura anunțată, cât și cantitatea de precipitații vor fi apropiate de normalul perioadei.

ANM: Lunile februarie si martie, calde si ploioase in Bucuresti. PROGNOZA METEO pe TREI LUNI
ANM: Lunile februarie și martie, calde și ploioase în București. PROGNOZA METEO pe TREI LUNI
Foto: hotnews.ro

VREMEA în BUCUREȘTI, în FEBRUARIE 2016

ANM anunță că valorile termice vor fi mai ridicate decat media climatologica in sudul, estul si local vestul tarii, in februarie. În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi apropiate de mediile multianuale, în Capitală. Temperaturile vor fi cuprinse între -1 și 1 grad Celsius.

VREMEA în BUCUREȘTI, în MARTIE 2016

Luna martie va fi una caldă, meteorologii anunțând că temperatura medie lunara a aerului va avea valori peste normalul perioadei in sudul, estul si local vestul tarii. În București sunt anunțate temperaturi cuprinse între 3 și 6 grade Celsius. Cu toate astea, martie va fi o lună ploioasă. ANM anunță că precipitatiile lunare se vor putea situa peste normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii.

VREMEA în BUCUREȘTI, în APRILIE 2016

Luna aprilie vine cu temperaturi normale pentru această perioadă, în București fiind anunțate 8-12 grade Celsius. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de mediile multianuale in sud si local in est, iar in restul tarii vor avea o tendinta spre excedent.

Etichete: prognoza meteo, vremea aprilie, vremea bucuresti, vremea februarie, vremea martie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h