ANM: Vremea se schimbă RADICAL. Vin ploile şi scade temperatura cu 15 gradeAdministraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de instabilitate atmosferică, ploi moderate cantitativ şi răcire accentuată a vremii începând de duminică seara, de la ora 18, valabilă în întreaga ţară. Astfel, până marţi seară, la ora 18, temperaturile vor scădea chiar şi cu 15 grade, meteorologii anunţând că vremea va avea aspectul unei toamne târzii.

ANM: Informare meteo de VREME REA, valabila in toata tara
ANM: Informare meteo de VREME REA, valabilă în toată ţara
Foto: rikitza.deviantart.com/

INFORMARE METEOROLOGICĂ. Timp de două zile, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie şi izolat grindină, informează ANM.

Astfel de fenomene se vor semnala în seara zilei de duminică, 18 septembrie şi pe parcursul nopţii de duminică spre luni (18/19 septembrie) în zonele montane şi local în regiunile sudice, sud-estice şi centrale, apoi în cea mai mare parte a ţării. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi izolat 40...50 l/mp, cu precădere la deal şi la munte, precum şi în partea de est a teritoriului.

Temperaturile vor scădea accentuat în toate regiunile, astfel că pe parcursul zilei de marţi, 20 septembrie, vremea va deveni rece pentru această dată în toată ţara.

În cursul zilei de luni, 19 septembrie, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Etichete: ANM, informare meteorologica, meteo, meteo romania, vremea rea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE