AMOFM: Peste 2000 de locuri de muncă, disponibile în Bucureşti. VEZI JOBURILEPeste 2000 de posturi sunt disponibile în Bucureşti, conform unui anunţ al Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM).

ANOFM: Peste 2000 de locuri de munca, disponibile in Bucuresti. VEZI JOBURILE (foto: Octav Ganea-Mediafax Foto)
ANOFM: Peste 2000 de locuri de muncă, disponibile în Bucureşti. VEZI JOBURILE (foto: Octav Ganea-Mediafax Foto)

2.328 de posturi sunt disponibile pentru şomerii din Bucureşti, a anunţat joi Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM), cele mai multe fiind pentru muncitorii calificaţi (1.146).

Potrivit datelor centralizate de AMOFM Bucureşti, în cazul muncitorilor calificaţi, cele mai multe locuri de muncă sunt pentru lucrător comercial (207), agent de securitate (170), operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje (96), casier (84) şi vânzător (52).

Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 408 de locuri vacante, iar cele mai multe cereri din partea angajatorilor vizează meseria de funcţionar informaţii clienţi (221), operator vânzări prin telefon (73), asistent manager (9) şi agent de asigurare (8).

Un număr de 259 locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, cele mai multe, respectiv 46, fiind pentru şef departament mărfuri alimentare / nealimentare. Se mai caută programator - 17, administrator credite - 14, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii - 14 şi analist servicii client - 11.

Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 515 de posturi libere, din care 110 pentru manipulant mărfuri şi 100 pentru lucrător salubrizare căi publice - 100.

Etichete: anofm, locuri de muncă, şomeri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h