Ansamblu de turnuri cu 13 etaje în nordul Capitalei. Locuințe, birouri și hipermarket. FOTOGALERIEUn ansamblu rezidențial și comercial ar putea fi construit pe strada Jiului din Capitalei lângă fosta fabrică Pajura. Noul complex va cuprinde locuințe, birouri, hipermarket și galerie comercială și va fi construit pe un teren de peste 5 hectare. Clădirile vor avea 3 niveluri în subteran și o înălțime maximă de 13 etaje. Planul Urbanistic Zonal este supus aprobării Consiliului General al Municipiului București în ședința din 26 ianuarie. 

Un ansamblu multifuncțional cu spații comerciale, supermagazin, birouri, servicii profesionale și locuințe ar putea fi construit pe strada Jiului, lângă fabrica Pajura. Noul complex de clădiri va fi ridicat pe un teren cu o suprafață de 51.000 metri pătrați din care:

Suprafata constructii - 30.613 mp
Suprafața alei, accese auto și pietonale - 5.102 mp
suprafață spații verzi - 15.307 (21, 8%).

Potrivit Planului Urbanistic Zonal, clădirile vor avea regim de înălțime minim parter plus 4 etaje și o înălțime maximă 3S+P+13 etaje. "Construcțiile cu funcțiune comercială: hipermagazin, supermagazin, galerie comercială, vor putea avea un regim de înălțime de P sau P+1/2E ți înălțime până la 21 de metri", se precizează în proiect.

Beneficiarul proiectului este SC Anteco pentru Pomponiu Romeo, iar elaborator firma SC BIP Real Onvest SRL.

Planul Urbanistic Zonal str. Jiului nr. 10-138 este supus aprobării Consiliului General al Municipiului București în ședința din 26 ianuarie.

 

Etichete: ansalblu, CGMB, hipermarket, PUZ, rezidenţial, turn

0/2 COMENTARII
delgado
25 ian 07:26
+0
VOTURI
-0
Pas cu pas, spre castiguri! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! Lasa prostiile si incepe sa castigi bani! E real si extrem de serios totul! Cere-ne mai multe detalii si informatii la adresa de email: delgeobvro@gmail.com
alex
24 ian 17:31
+0
VOTURI
-0
Proiectul arata frumos, acum ramane de vazut si rezultatul final si cat de calitativa va fi lucrarea. Sper sa nu mai vedem proiecte rezidentiale gen Militari residence care sincer mi se pare oribil...blocurile arata ca niste cotete cu 10 etaje.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE