Ansambluri rezidențiale cu 460 de apartamente în centrul Capitalei. FOTOGALERIEDouă ansambluri rezidențiale cu 460 de apartamente vor fi construite în apropiere de Parcul Tineretului. Proiectul va fi realizat de investitorii implicați în dezvoltarea complexului rezidențial Militari Residence.

Investitorii de la Militari Residence pregătesc două ansambluri rezidențiale în apropiere de Parcul Tineretului. Ambele ansambluri sunt realizate pe persoană fizică, pe numele Robu Năstase, dar în proiecte sunt implicați dezvoltatorii Militari Residence, Iulian Robu și Constantin Căpățână. De altfel, show-room-urile celor două complexuri sunt localizate în Militari Residence.

Potrivit estimărilor Profit.ro, investiția în cele două proiecte se ridică la circa 15 milioane de euro, fără teren, parcări și amenajarea spațiilor exterioare.

Cel mai mare complex dintre cele două este Carol City Park, dezvoltat pe un teren de aproape 6.000 de metri pătrați pe Strada Frigului nr. 18. Terenul a aparținut firmei Park View Developments, cotrolată de mai mulți oameni de afaceri israelieni, și a fost executat de Bancpost. Terenul a aparținut cândva fostei fabrici Antrefrig.

Potrivit datelor disponibile pe site-ul și pe pagina de Facebook ale proiectului, Carol City Park este compus dintr-un singură clădire, formată din mai multe paliere. Toate palierele sunt în fază de construcție, iar fiecare etaj va avea 40 de apartamente (garsoniere, apartamente de 2 și 3 camere).

Complexul va avea 313 locuințe și este structurat pe 2 subsoluri, parter și 8 etaje, din care 7 și 8 vor fi retrase.

Al doilea complex, Tineretului City, amplasat pe Calea Văcărești nr. 356-358, este construit pe un teren de circa 2.000 de metri pătrați și va avea 148 de apartamente. Imobilul, cu 10 etaje, va avea 184 de locuri de parcare.

Prețurile la care sunt scoase la vânzare locuințele în cele două ansambluri pornesc de la 1.250 de euro pe metrul pătrat, fără TVA.

 

Etichete: ansamblu rezidenţial, Carol City Park, Parcul Tineretului, realitatea, Tineretului City

0/1 COMENTARII
Radu
29 sep 07:22
+0
VOTURI
-0
ansamblurile astea arata ok, dar Militari Residence e un proiect hidos...puteau sa faca si ei blocurile alea mai frumoase.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h