Antena 3 A MINŢIT. Întâlnirea secretă dintre Băsescu, Udrea şi Cocoş NU a existat. Cine dezvăluieMarţi seara, Antena 3 titra că fostul şef al statului, Traian Băsescu, împreună cu Elena Udrea şi fostul soţ al acesteia Dorin Cocoş ar fi avut o întâlnire secretă la un restaurant din Bucureşti. Aşa-zisa întâlnire era susţinută de Mihai Gâdea cu un filmuleţ din care nu se desluşeau însă feţele participanţilor. Cu toate că atât moderatorul TV, cât şi unul din invitaţii săi ştiau că ştirea nu este adevărată, aceştia au continuat să susţină că cei trei au avut o întâlnire secretă. 

Antena 3 A MINTIT. Intalnirea secreta dintre Basescu, Udrea si Cocos NU a existat. Cine dezvaluie (Foto evz.ro)
Antena 3 A MINŢIT. Întâlnirea secretă dintre Băsescu, Udrea şi Cocoş NU a existat. Cine dezvăluie (Foto evz.ro)

Iată cum suna (în rezumat) știrea de la Antena 3:

"Traian Băsescu s-a întâlnit la ceas de noapte cu Elena Udrea şi Dorin Cocoş, la câteva ore după dezvăluirile făcute la "Sinteza zilei" de Romalo Eduard Ioan Dan, bătrânul împroprietărit cu parcul IOR de fostul preşedinte. Imaginile cu întâlnirea celor trei inculpaţi au fost prezentate şi explicate de Mihai Gâdea, marţi seară, la "Sinteza zilei". Vă amintim că în ultima zi de primar general al Capitalei, în vinerea dinaintea alegerilor prezidenţiale din 2004, Traian Băsescu a semnat un document prin care a retrocedat un teren de 82.229 de mp către Romalo Eduard Ioan Dan".

Urmau câteva fotografii în care Mihai Gîdea îl identifica pe Traian Băsescu, Dorin Cocoș și Elena Udrea, reluate cu perseverență pe tot parcursul emisiunii. Cu toate că ştiau că nu e adevărată ştirea, inclusiv unii invitaţi comentau subiectul în continuare, informează evz.ro. 

Spre miezul zilei a venit și reacția lui Traian Băsescu.

Traian Băsescu:

Cel cu bască era Mihai Gîdea sau minciuna ca mod de viață
Marți seara, la Antena 3, Răspopitul prezintă un filmuleț în care, după mintea lui , se văd Elena Udrea, avocatul Elenei Udrea, Dorin Cocoș și eu, pretinzînd că ne-am întîlnit luni seară, în regim de urgență, după „dezvăluirile" (eu spun minciunile) prezentate chiar în emisiunea sa.
Minciunile :
1. Filmulețul a fost făcut pe 29 septembrie și nu pe 5 octombrie cînd m-am "speriat" de dezvăluirile (minciunile) Răspopitului. Pur și simplu, am servit masa;
2. Cel pretins a fi avocatul doamnei Udrea este patronul localului;
3. Cel pretins a fi Dorin Cocoș sigur nu este Dorin Cocoș. Ce-ar fi să "recunosc" că era Mihai Gîdea ?
4. Şi pentru că întâlnirea a fost în "mare secret", a avut loc într-un local public, frecventat de politicieni și ziariști.

Detalii despre cum a fost dezvăluită minciuna de la Antena 3 găsiţi pe evz.ro. 

Etichete: antena 3, intalnire basescu cocos udrea, mihai gadea, minciuna

0/1 COMENTARII
ads
08 oct 12:05
+0
VOTURI
-0
dupa 60 de ani de stat la butoane sa zici ca ai servit masa... asta inseamna sa fii mafiot :)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h