Antena 3, amendată de CNA din cauza limbajului injurios al lui Mihai GâdeaConsiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat cu 20.000 de lei Antena 3 pentru limbajul injurios folosit de Mihai Gâdea la adresa lui Traian Băsescu.

Antena 3, amendata de CNA din cauza limbajului injurios al lui Mihai Gadea
Antena 3, amendată de CNA din cauza limbajului injurios al lui Mihai Gădea

Traian Băsescu a solicitat CNA să ia măsuri, dar și să-i pună la dispoziție înregistrarea emisiunii din 22 septembrie pentru acționa postul în instanță.

În ediția din 22 septembrie a emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gâdea a prezentat un document care ar atesta legăturile lui Băsescu cu Securitatea. Pe de altă parte, fostul președinte a spus că acel document este un fals și că va acționa Antena 3 în judecată.

Gâdea, citat de paginademedia.ro, a folosit la adresa fostului președinte al României expresii precum: "lichea, jigodie, lepră (citând din facebook-ul lui Silvian Ionescu referitor la Traian Băsescu)", precum și "securist ordinar, turnător, șmenar și dictator, bișnițar și dictator, turnător și dictator, adică dictator cu toate combinațiile posibile".

Sancțiunea, propusă de Lorand Turos, și a fost votată de șase membri: Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Dorina Rusu, Gabriel Tufeanu și Radu Herjeu. Pe de alt parte, Monica Gubernat, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea au votat „împotrivă". Laura Georgescu, președitele CNA, nu a fost în sală la acest vot. 

 

Etichete: amendă, antena 3, CNA, mihai gadea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h