Antena 3, AMENDATĂ de CNA pentru că a jignit un ziaristAntena 3 a fost amendată cu 20.000 de lei de CNA, pentru afirmaţii jignitoare făcute pe post, la adresa ziaristului Malin Bot de la Evenimentul Zilei. Amenda a fost motivată de CNA şi prin faptul că postul nu a prezentat un punct de vedere de la cel din urmă.

Antena 3, AMENDATA de CNA pentru ca a jignit un ziarist
Antena 3, AMENDATĂ de CNA pentru că a jignit un ziarist
Foto: romaniatv.net

Malin Bot a fost făcut "fascist", informează paginademedia.ro.

La şedinţa CNA de astăzi a participat Radu Tudor pentru a susţine cauza postului Antena 3 în faţa membrilor Consiliului.

Radu Tudor, realizator Antena 3, a declarat următoarele:

"În legătură cu acest diferend semnalat de Mălin Bot, articolul semnat de el a reprezentant o defăimare gravă cu privire la telespectatorii noştri. Am făcut o plângere la Consiliul pentru Combaterea Discriminării şi nu s-a considerat un act de discriminare din partea jurnalistului de la EVZ. Noi am contestat decizia CNCD în instanţa. Acest comunicat al CNCD a fost difuzat pe 13 martie şi a fost publicat si pe site-ul Antenei 3. Înţeleg că domnul Bot a pronunţat aici cuvinte foarte grave la adresa noastră, ne-a făcut infractori. Defaimarea pe criterii de varsta nu este demna de un cadru democratic."

Radu Herjeu, membru CNA, consideră însă că:

"Limbajul folosit de dumneavoastră şi de Antena 3 în emisiunea în care aţi discutat poziţia celor doi jurnalişti, Malin Bot si Dan Tăpălagă, este unul injurios. Acuzaţia de nazism e cu iz penal. Trebuia să aveţi opinia domnului Bot cu privire la această acuzaţie. Impactul limbajului dumneavoastră despre Mălin Bot este incomensurabil mai mare decat imapctul pe care îl au afirmaţiile domnului Bot la adresa dumneavoastră."

 

Etichete: antena 3, CNA, malin bot

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE