Grupul Intact, mesaj către agenţiile de publicitate, după condamnarea lui VoiculescuGrupul Intact a trimis vineri agențiilor și clienților publicitate un mesaj de liniștire după condamnarea lui Dan Voiculescu, fondatorul trustului, la 10 ani de închisoare și confiscarea sediului Antenei precum și a unor terenuri.

Antena Group: "Pozitia noastra in piata e stabila. Exista o campanie orchestrata impotriva Intact"
Antena Group: "Poziția noastră în piață e stabilă. Există o campanie orchestrată împotriva Intact"
Foto: paginademedia.ro

 „Pozitia de lider pe care Intact o ocupa in peisajul media este certificata de sustinerea si increderea milioanelor de romani care ne urmaresc zilnic”, se arată în mesajul celor de Intact, publicat de HotNews.ro.

„Va asiguram ca vom continua sa informam opinia publica asupra oricarui exces de putere.  In acelasi timp, va oferim cele mai bune programe de divertisment, evenimente, muzica si posibilitati creative de promovare a mesajelor dumneavoastra. Pozitia de lider pe care Intact o ocupa in peisajul media este certificata de sustinerea si increderea milioanelor de romani care ne urmaresc zilnic (...) Va multumim pentru parteneriatul de valoare si va incredintam ca vom munci si mai mult, pentru a va oferi cea mai buna platforma de comunicare.”, se mai arată în mesaj.

 

 

Etichete: antena 3, condamnare Voiculescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h