Antena 3, plângere în instanţă împotriva încheierii de carte funciară pentru sediul din BăneasaAntena 3 a depus în instanţă o plângere împotriva încheierii de carte funciară în ceea ce priveşte sediul său din Şoseaua Bucureşti - Ploieşti, nr. 25 - 27, potrivit informaţiilor disponibile pe portalul instanţelor de judecată.

Antena 3, plangere in instanta impotriva incheierii de carte funciara pentru sediul din Baneasa
Antena 3, plângere în instanţă împotriva încheierii de carte funciară pentru sediul din Băneasa

Potrivit sursei citate, este invocat art.52 alin.2 din Legea nr.7/1996 care prevede ca "incheierea poate fi atacata, dupa caz, in conditiile art. 50 alin. (2)".

Aici se arata: "Persoanele interesate pot formula cerere de reexaminare a incheierii de admitere sau de respingere, in termen de 15 zile de la comunicare, care se solutioneaza prin incheiere de catre registratorul-sef din cadrul oficiului teritorial in raza caruia este situat imobilul", scrie Hotnews.

CITEŞTE ŞI Premierul Cioloş a dat explicaţii la Senat în cazul Antenelor. O senatoare, SCOASĂ din sală

Premierul Dacian Cioloș a fost chemat, miercuri, în regim de urgenţă, în plenul Senatului, pentru a da explicații în legătură cu situația în care se află Antenele, după ce posturile TV Antena 1 şi Antena 3 au primit ordin de evacuare de la ANAF. Premierul a precizat că ANAF a acţionat legal şi că nu este vizată activitatea jurnaliştilor, încetarea emisiei Antenelor fiind apanajul CNA. DETALII, AICI. 

Reamintim ca, luni, ANAF a notificat luni Antena 3 si Antena 1 sa evacueze sediul din soseaua Bucuresti - Ploiesti in termen de cinci zile lucratoare.

Justitia a dispus in 2014, prin sentinta definitiva in dosarul ICA in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare, confiscarea imobilului situat in soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 25 - 27, adica exact imobilul in care functioneaza Antena 3. De asemenea, Curtea a dispus confiscarea imobilului din Strada Girlei, acolo unde are sediul holdingul Grivco, fondat de Dan Voiculescu si cedat fiicelor sale.

Etichete: antena 3, incheiere carte funciara, intact, PLANGERE INSTANTA, SEDIU BANEASA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE