Antena TV Group şi-a deschis oficial un punct de lucru la RomexpoAcționarii Antena TV Group au decis luna trecută că, începând cu data de 29 februarie 2016, să înființeze un nou punct de lucru în Centrul Expozițional Romexpo.

Antena TV Group si-a deschis oficial un punct de lucru la Romexpo
Antena TV Group şi-a deschis oficial un punct de lucru la Romexpo

Potrivit unui document publicat în Monitorul Oficial, noul punct de lucru este situat în Pavilionul E1 (fost Pavilion 26-27-28).

Și compania Antena 3 și-a deschis un punct de lucru la Romexpo, în Pavilionul F (lângă E). În pavilionul F vor fi studiourile Antena 3, iar în E platouri ale Antena Group,  scrie paginademedia.ro.

Noul punct de lucru vine în contextul mutării sediului Antenelor.  Într-o etapă următoare, noi studiouri și MCR-uri, capabile să susțină emisie în format HD, vor fi amenajate într-un alt spațiu, la Iride Park, în Pipera.

Sediul Antenelor din București - Ploiești va fi mutat total până pe 25 martie, când se va face predarea clădirii. Turnul din strada Gârlei a fost deja golit, iar predarea lui, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, se va face pe 17 martie.

Etichete: antena 1, antena 3, antena evacuata, Antena sediu, antene evacuate, noul sediu Antena

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE