Antonescu: Chiliman nu mai are ce căuta în partid, după ce a făcut în campania pentru referendumPreședintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă la Antena 3 că el consideră că primarul Sectorului 1 nu ar trebui să mai facă parte din partidul pe care îl conduce.

Andrei Chiliman
Andrei Chiliman
Foto: ghimpele.ro

Antonescu a precizat însă că el nu va cere eliminarea nimănui din partid, dar i s-ar părea normal ca după modul în care Andrei Chiliman a acționat în campania pentru referendumul de demitere a lui Traian Băsescu, acesta să plece. Antonescu a făcut referirela scrisoarea semnată de Chiliman împotriva lui Daniel Chițoiu, cel care a condus interimar partidul liberal, în care a solicitat lămuriri cu privire la protocolul semnat de liderii USL cu reprezentanții unor ONG-uri.

Etichete: antonescu, Chiliman, partid, PNL, Sectorul 1

0/4 COMENTARII
Melania
08 oct 13:30
+0
VOTURI
-0
Chiliman nu lupta pentru partid? Sa nu uite ca atunci cand acesta era presedintele organizatiei PNL Bucuresti, partidul avea in acest oras cel mai mare scor in sondaje. Sa nu uite ca domnul Chiliman a avut o contributie insemnata in razboiul impotriva PDL si a Elenei Udrea. Cat despre referendum, din nou nu are ce sa ii reproseze pentru ca si-a facut datoria ca intotdeauna.
Robert M.
08 oct 13:24
+0
VOTURI
-0
Pai in cazul asta sunt multi care ar trebui sa plece din partid ! De ce nu ii luati dupa numarul oamenilor care au iesit la vot? In sectorul 1 a fost o prezenta foarte mare la vot !
baciul
08 oct 13:02
+0
VOTURI
-0
Minciuni si numai minciuni. Chiliman a luptat mai mult ca orice liberal in campania de demitere a lui Basescu. Este absurd sa il acuzi pe Chiliman de tradare. Nu mai este alt primar liberal care sa se bucure de 80% din increderea votantilor. Chiliman este o piatra pretioasa pentru PNL.
razvan
08 oct 11:12
+0
VOTURI
-0
Chiliman intotdeauna a spus ce era corect desi lui Antonescu nu ii comvenea. Crin cred ca nu mai stie din ce partid politic face parte si se crede iar in breasla securistilor...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE