Antonescu: Dan Cristian Popescu a lăsat impresia neadevărată că este candidat USL în Sectorul 2Crin Antonescu
Crin Antonescu

"Acreditarea ideii că este adjudecat candidat este şi era de natură să facă mai dificilă poziţia PNL în această negociere în care el are alte obiective", a declarat Antonescu, întrebat de jurnalişti dacă acţiunile lui Dan Cristian Popescu au îngreunat discuţiile din USL privind stabilirea candidatului la Sectorul 6.

Antonescu a subliniat că PNL nu l-a anunţat pe Dan Cristian Popescu candidat oficial al partidului sau al USL pentru Primăria Sectorului 2. "În legătură cu domnul Cristian Popescu, nimeni vreodată nu a anunţat că este candidatul oficial al PNL sau USL. Primăria Sectorului 2 nu face parte din obiectivele de negociere ale PNL şi acest lucru este şi era ştiut de mult (...) Domnul Cristian Popescu a făcut o campanie de promovare, binevenită, dar şi excesivă sau riscantă pentru că a lăsat impresia că a fost desemnat de partid sau de USL candidat, ceea ce nu era adevărat", a explicat Antonescu, adăugând că nici măcar lui Popescu personal nu i se confirmase de către partid o candidatură a sa.

De asemenea, Antonescu a mai arătat că nu i s-a reproşat fostului preşedinte PNL şi premier, Călin Popescu Tăriceanu, faptul că a apărut ca garant în campania publicitară derulată în Sectorul 2 de Dan Cristian Popescu. "Nu-i trebuia niciun mandat domnului Tăriceanu. În chip foarte frumos, el a dorit să dea o mână de ajutor unui coleg tânăr. E foarte bine că a făcut-o, apariţia domnului Tăriceanu pe astfel de bannere nouă ne prinde foarte bine", a spus Antonescu, adăugând că e util să se aducă aminte opiniei publice de guvernarea Tăriceanu.

"Pe domnul Dan Cristian Popescu nu l-a desemnat nimeni candidat de primar. Dar nimeni. Nici macar organizatia locala. Faptul ca si-a facut deja afise si bannere este un exces din punctul meu de vedere. Domnul Popescu a incercat sa-si faca notorietate, a incercat sa-si faca ceva pe cont propriu. Sunt banii lui, face ce vrea cu ei si si-i cheltuieste legal. Cu consimtamantul cui? Al nimanui", a spus şi Eugen Nicolaescu, noul şef al organizaţiei PNL Bucureşti, potrivit hotnews.ro.

In legatura cu faptul ca pe afisele si bannerele din oras ale lui Cristian Popescu aparea si fostul premier Calin Popescu Tariceanu, Nicolaescu a declarat ca este vorba despre o manipulare si ca "nu este problema lui Tariceanu".

Dan Cristian Popescu, fostul lider al PNL Sector 2, a declarat, luni, că înlocuirea sa din funcţie de către forurile de conducere ale PNL a fost motivată de faptul că s-a început prea devreme campania, el adăugând că nu va putea susţine o eventuală candidatură a lui Neculai Onţanu din partea USL.

"Nu am înţeles exact ce mi s-a reproşat. Ceva legat de faptul că am făcut campanie de foarte mult timp în Sectorul 2", a declarat Popescu, la ieşirea din şedinţa Consiliului Naţional Executiv al PNL.

El a arătat că a fost stabilit candidat la Primăria Sectorului 2 de către organizaţia liberală din sector, însă nominalizarea candidatului USL pentru această funcţie urmează a fi decisă de către conducerea centrală a partidului.

"Eu nu voi susţine o candidatură din partea USL a lui Neculai Onţanu", a subliniat Popescu.

Sursa: România Liberă

Etichete: Crin Antonescu, Dan Cristian Popescu, PNL

0/0 COMENTARII
Mihaita
10 apr 14:27
+0
VOTURI
-0

Bine ma Antonel, astuia i s-a urcat politica la cap, si a facut de capul lui. Dar cu Chiliman ce ai avut? Pai mai ajungeai tu presedinte de partid si senator fara ajutorul lui? Iti era frica ca iti ia locul? Nu ti-l ia, stai linistit, Chiliman isi vede de lungul nasului, mai important se intereseaza ca imaginea partidului sa fie una buna !

Ioana Alexandra Ghinda
10 apr 11:43
+0
VOTURI
-0

Antonescule, ai indepartat singurul om care a luptat pe bune impotriva Elenei Udrea. Singurul om care a pus mai presus interesul cetateanului decat somnul de dimineata, cum faci tu. RUSINE!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE