Antonescu, despre PSD: Un ditamai partidul nu e "parşivel", e "PARŞIV"Presedintele PNL, Crin Antonescu, a catalogat PSD drept "parsiv", dupa ce un jurnalist a vorbit despre posibilitatea organizarii unui congres "parsivel" al partidului, facand aluzie la declaratiile din 12 septembrie ale liderului liberal despre Victor Ponta, care ar fi inceput "un joc destul de parsivel".

Antonescu, despre PSD: Un ditamai partidul nu e "parsivel", e "PARSIV" r
Antonescu, despre PSD: Un ditamai partidul nu e "parşivel", e "PARŞIV" r

"Se tot vehiculeaza ca in noiembrie va fi un congres PSD parsivel cu aceasta noua majoritate", a afirmat jurnalistul. "Dati-mi voie, ca un expert, sa va spun cand putem folosi parsivel. Cand e vorba de ditamai partidul, nu poti sa spui decat parsiv. Nu cred ca PSD pregateste un congres conspirationist impotriva noastra in noiembrie", a declarat Crin Antonescu la Digi 24, potrivit Ziare.com.

Pe 12 septembrie, presedintele PNL s-a declarat nemultumit ca a fost acuzat de antepronuntare de catre premier cu privire la proiectul Rosia Montana. "Eu sunt acuzat pentru antepronuntare. Ca de ce am spus ce vom vota pana la dezbatere dar primul care a spus ce va vota a fost insusi premierul. Sigur, a inceput un joc destul de parsivel: asocierea mea cu Blaga. Hai sa fim seriosi. Eu asa am convingerea ca premierul este absolut convins ca acesta este un proiect bun, fezabil, corect", a mai spus liderul liberal.

Etichete: congres, Crin Antonescu, PNL, psd

0/3 COMENTARII
Nume*
01 feb 05:47
+0
VOTURI
-0
Your's is a point of view where real inielltgence shines through. http://jrepbdvldp.com [url=http://tizgsoowq.com]tizgsoowq[/url] [link=http://oftuqxo.com]oftuqxo[/link]
Nume*
17 ian 02:12
+0
VOTURI
-0
My hat is off to your astute command over this toibp-cravo!
Nume*
15 ian 15:44
+0
VOTURI
-0
Why does this have to be the ONLY reiballe source? Oh well, gj!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE