Antonescu: Există suficiente semnături pentru depunerea moțiunii de cenzurăPreședintele PNL, Crin Antonescu, susține că există suficiente semnături pentru depunerea moțiunii de cenzură pe care liberalii o pregătesc împotriva Guvernului. Liderul PNl a mai spus și că "cel puțin 15 parlamentari PP-DD" au angajat semnarea acestui document.

Antonescu: Exista suficiente semnaturi pentru depunerea motiunii de cenzura
Antonescu: Există suficiente semnături pentru depunerea moțiunii de cenzură

"Au început colegii mei discuțiile cu reprezentanții celorlalte partide din Opoziție. Aceste discuții continuă. În acest moment există un număr suficient de semnături oricum. Pot să confirm faptul că reprezentanții — cel puțin 15 parlamentari — ai PP-DD au angajat semnarea moțiunii de cenzură alături de PNL. (...) Noi evident că sperăm ca voturile, cel puțin voturile parlamentarilor din Opoziție, să fie în sprijinul moțiunii", a spus Antonescu, adăugând că și cei din PDL sunt gata să susțină moțiunea, potrivit agerpres.ro.

Referitor la calendar, liderul PNL a precizat că "undeva în jurul datei de 13 mai" moțiunea va fi depusă, iar apoi vor urma procedurile regulamentare din Parlament, astfel încât "în jurul datei de 20 mai sau imediat după" va dezbătută și votată.

Etichete: Crin Antonescu, moţiune de cenzură, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h