Antonescu şi Ponta vor discuta cu Oprescu bugetul Capitaleiantonescu-ponta fac jocurile la candidaturi
antonescu-ponta fac jocurile la candidaturi

"Am primit câte o adresă din partea primarului general Sorin Oprescu, în care ne invită -în calitatea noastră de preşedinţi de partid - la un dialog asupra problemelor legate de exerciţiul administrativ şi bugetar al Capitalei. Am decis să răspundem acestei invitaţii şi, împreună, să avem o întâlnire zilele viitoare, în care să discutăm despre proiectele sale, despre problema bugetului, despre referendum pe tema structurii de organizare (n.r. a Capitalei) şi menţinerea sectoarelor", a anunţat liderul liberal Crin Antonescu.

El a punctat că USL este decisă să confere o linie unitară de acţiune pentru toţi consilierii săi din CGMB. "Vom avea un vot unitar, vom vedea încotro se va îndrepta acest vot: ce proiecte vom susţine şi ce proiecte nu vom susţine", a mai spus liderul PNL.

Etichete: antonescu, buget, Consiliul General, oprescu, Ponta

0/0 COMENTARII
Vasile
29 mar 10:23
+0
VOTURI
-0

Dialogul este primul pas,si de cele mai multe ori,este cea mai buna solutie!Oprescu face primul pas pentru iesirea din impas!Sa speram ca vor gasi,impreuna,o rezolvare a situatiei creata de votarea bugetului.

Marcel Constantin
28 mar 20:46
+0
VOTURI
-0

Daca Ponta si Antonescu ar avea putina minte, si-ar da seama ca Oprescu este un inutil,este cel mai jalnic primar din ultimii ani. As vota-o chiar si pe Udrea doar ca sa nu iasa el. Ea macar stie ce face si e un politician hotarat

cris
29 mar 08:55
+0
VOTURI
-0

si tu Marcel esti mai inutil ca Oprescu..dar de existenta ta nu stie nimeni....

bianca
28 mar 15:26
+0
VOTURI
-0

s-au trezit macacii sa slujeasca maimutoiu sef, ca doar acesta nu se poate juca singur-singurel cum pretinde...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE