Antonia a lansat videoclipul piesei "Vorbeşte lumea", compusă chiar de Alex Velea VIDEOCântăreaţa Antonia a lansat, miercuri, 20 aprilie, videoclipul piesei "Vorbeşte lumea", o melodie compusă de iubitul ei, Alex Velea, care a adunat deja peste 235.000 de vizualizări pe Youtube.

Antonia a lasat o noua melodie
Antonia a lasat o nouă melodie

"Vorbeşte lumea" este o piesă în care mă regăsesc în totalitate, care spune povestea mea, cu atât mai mult, cu cât este compusă de Alex şi băieţii de la Golden Boy Society. Sper să va placă. Mi-am dorit un videoclip bazat doar pe coregrafie, în care să dansez alături de prietenii mei", a declarat Antonia.

Piesa a fost compusă de Alex Velea şi Rashid şi produsă de Karie şi Soundboy de la Golden Boy Society, potrivit unui comunicat.

 

Videoclipul melodiei a fost filmat în Bucureşti şi este regizat de Richard Stan. Regizorul, alături de specialiştii în Light Design de la Crew Art Solution, au folosit un concept artistic de lumini care evidenţiază perfect elementele de bază ale videoclipului: atitudinea şi dansul. De coregrafie şi concept creativ s-a ocupat Adrian Baranga (Freek), dansatorii din videoclip fiind parte din grupul WhoGonStopUs.

Cea mai recentă piesă a Antoniei,"Greşesc", are peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube. În această perioadă, Antonia susţine concerte în toată ţara.

Etichete: antonia, Antonia alex velea, Antonia melodie, piesa antonia, piesa antonia alex velea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE