Antrenorul CSM București, alături de care CSM a câștigat Liga Campionilor, părăsește echipaKim Rasmussen va părăsi banca tehnică de la CSM Bucureşti din sezonul următor, pentru a antrena naţionala feminină de handbal a Ungariei. Antrenorul ar putea fi înlocuit cu Jakob Vestergaard, Jorge Duenas şi Herbert Muller. 

Antrenorul CSM Bucuresti, alaturi de care CSM a castigat Liga Campionilor, paraseste echipa
Antrenorul CSM București, alături de care CSM a câștigat Liga Campionilor, părăsește echipa
Foto: dolce-sport.ro

Deocamdată, nici forul maghiar, nici campioana României nu au anunţat nimic oficial pe această temă, însă în cele două zile de competiţii ale turneului Final 4, în centrul de presă, s-a vorbit mult despre faptul că Rasmussen va rămâne în Capitala Ungariei. Discuţiile au fost demarate cu mult timp înainte de faza finală a Ligii Campionilor, au fost confirmate inclusiv de Katalin Palinger, una dintre cele mai importante personaje ale Federaţiei Ungare, informează mediafax.ro.

Imediat după finala cu Gyor (29-26 după aruncările de la 7 metri), Kim Rasmussen nu a vrut să vorbească despre viitorul său, a avut o singură preferinţă:

"Doresc doar să mă bucur doar de acest succes. Mâine voi vorbi oficial despre viitorul meu." a spus atunci Kim Rasmussen

Echipa a revenit luni la Bucureşti, însă nimeni nu a putut face vreu plan, nu s-au purtat discuţii, în condiţiile în care toată ziua a fost ocupată cu acţiuni de protocol, vizită inclusiv la preşedintele ţării, Klaus Johannis, şi cu apariţii televizate. Marţi, după ce lucrurile s-au mai aşezat, problemele au început să se clarifice: Kim Rasmussen va pleca la sfârşitul sezonului de la CSM Bucureşti, el având deja un acord cu naţionala Ungariei.

Antrenorul danez şi-a desfăşurat activitatea în ultimele luni la CSM Bucureşti, dar a pregătit în paralel şi naţionala Poloniei. Acel rol dublu nu va mai fi posibil şi din vară. Federaţia maghiară i-a oferit un contract generos lui Kim Rasmussen, peste posibilităţile CSM Bucureşti. În plus, îl doreşte full-time, cu drepturi exclusive. În aceste condiţii, oficialii bucureşteni au înţeles că trebuie să găsească o altă variantă de antrenor pentru CSM, în tentativa de a-şi apăra titlul în Liga Campionilor, în sezonul 2016-2017.

Etichete: CSM Bucureşti, handbal feminin, Liga Campionilor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE