Antrenorul Marius Șumudică, SUSPENDAT din fotbal. Din ce cauzăAntrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a fost suspendat din toate activitățile legate de fotbal pentru o perioadă de șase luni și amendat cu 100.000 de lei, luni, de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, pentru că a jucat la pariuri, lucru interzis de regulamentele în vigoare.

Antrenorul Marius Șumudica, SUSPENDAT din fotbal. Din ce cauza (Foto giurgiu-net.ro)
Antrenorul Marius Șumudică, SUSPENDAT din fotbal. Din ce cauză (Foto giurgiu-net.ro)

''În temeiul art. 60 al. 5 a coroborat cu art. 601 al. 2 din RD al. FRF se sancționează antrenorul Șumudică Marius Ninel cu interzicerea oricăror activități legate de fotbal pentru o perioadă de 6 luni și o penalitate sportivă în cuantum de 100.000 lei. Executorie în ce privește sancțiunea interzicerii oricărei activități legate de fotbal începând cu data pronunțării acestei hotărâri, în temeiul art. 117 alin. 2 din RD'', precizează comunicatul publicat pe site-ul FRF.

Șumudică poate face recurs în termen de două zile de la comunicarea deciziei.

Marius Șumudică este acuzat că a jucat la pariuri pe meciurile de fotbal din Liga I și alte sporturi, lucru interzis de regulament. El a recunoscut în mod public că a deținut la un moment dat 15 la sută din acțiunile unei case de pariuri. Ulterior, el a afirmat că în trecut le-a transmis jucătorilor săi să își închidă conturile deschise la casele de pariuri online, dar a uitat să facă același lucru cu al său.

Astra Giurgiu a terminat sezonul regulat pe primul loc, însă acum nu va putea conta pe Șumudică în faza play-off, care va debuta în weekend.

Sursa: Agerpres

Etichete: amendă, Astra Giurgiu, fotbal, frf, Marius Sumudica, pariuri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE