Anul 2015 nu a adus niciun kilometru nou de autostrăzi în România, ci 9 km în minus față de 2014Pentru prima dată în istorie, finalul anului nu va aduce kilometri în plus de autostrăzi în România,  ci 9 kilometri în minus.

Anul 2015 nu a adus niciun kilometru nou de autostrazi in Romania, ci 9 km in minus fata de 2014
Anul 2015 nu a adus niciun kilometru nou de autostrăzi în România, ci 9 km în minus față de 2014
Foto: realitatea.net

Conform ziare.com,  avem cu 9 kilometri de autostrada mai putin decat in anul precedent.

In acest an, autoritatile au inaugurat doar 13 kilometri de autostrada, respectiv: 10 kilometri intre Arad si Pecica si alti 3 kilometri de la Nadlac pana la Frontiera.

In schimb, au fost inchisi 22 de kilometri de autostrada din tronsonul Orastie-Sibiu, dupa ce s-a constatat ca au fost facuti prost si sunt afectati de alunecarile de teren, lucru despre care se banuia inca de la inaugurare.

De fapt, după cum a anunțat Digi24 luni, autostrada Sibiu-Orăştie a fost inaugurată fără să fie finalizată și deși putea fi un pericol pentru şoferi. Informațiile apar în raportul pe care constructorul l-a înmânat Companiei de Drumuri în noiembrie 2014. 

"Cred ca nici macar in Istoria Europei Moderne nu a fost asta ceva. Este un record extrem de trist pentru Romania. Nici macar cand avem resursele nu putem sa construim autostrazi...", a comentat pentru Pro TV Mihai Craciun, fondator Construim Romania.

Etichete: autostradă, autostrazi romania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE