ANUL ŞCOLAR 2016-2017. Elevii, aşteptaţi la şcoală pe 12 septembrie pentru "povești de vacanţă"Ministrul Educației, Adrian Curaj, a anunțat marți că deschiderea festivă a viitorului an școlar va avea loc pe 15 septembrie, dar că elevii vor fi invitați în unitățile de învățământ cu trei zile mai devreme pentru "povești de vacanță".

Elevii, asteptati mai devreme la scoala
Elevii, aşteptaţi mai devreme la şcoală
Foto: metropolitanul.ro

"Copiii vor fi invitați la școală pe 12 septembrie, pentru primele trei zile care sunt povești de vacanță. Pe data de 15 o să începem școala obișnuită. Deci, un fel de școală altfel, neobligatorie, dar ce frumos este să spui povești, iar intrarea aceasta în școală va fi naturală. 12 este o zi de luni. 15 va fi începutul școlii și sperăm că vor mai fi mici ingrediente referitoare la școala altfel", a spus ministrul, citat de Agerpres.

Adrian Curaj a participat marți la conferința "Învățământul profesional dual — drumul de la idei la practică".

Etichete: Adrian Curaj, anul scolar 2016 2017, scoala 12 septembrie

0/3 COMENTARII
Camelia
01 Jul 12:57
+0
VOTURI
-0
Tare as vrea ca ministrul cu asemenea idei sa participe la niste povesti de vacanta ale elevilor saraci: sa auda cum povestesc cum au lucrat ei la camp toata vara. Probabil ca ministrul traieste pe alta planeta si isi inchipuie ca toti copiii vor veni sa se laude la scoala cu minunatele aventuri din tabere sau din vacantele exotice petrecute cu parintii. Ministru idiot
Irina
23 Jun 10:41
+0
VOTURI
-0
Pe 15 careu si pe 16 orar. De pe 19 scoala in toata regula. Este atat de greu pentru "geniile" din Ministerul Invatamantului? Scolarilor le taiati 3 zile de vacanta fara sa clipiti ascunzandu-va dupa ineptia cu "povesti de vacanta", conducatorilor acestei minunate tari nu ati indrazni sa le taiati nici macar 3 ore!! RUSINE sa va fie pentru prostiile pe care le debitati cu nonsalanta din functia nemeritata pe care o aveti!!
BEJENARU ANA-MARIA
22 Jun 06:41
+0
VOTURI
-0
O PROSTIE MAI MARE CA ASTA N-AM TRĂIT SĂ AUD PÂNĂ ACUM. ORI ÎNCEPEM PE 12 SEPTEMBRIE, ORI PE 15? DA, DOMNULE MINISTRU, ĂSTA.....ADEVĂRAT CURAJ!!!!!!!!!!1

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE