ANUNŢ al Inspectoratului Şcolar Bucureşti: 25% dintre copiii au predispoziţie la obezitateUn procent de 25% din copiii din București au predispoziție la obezitate, următoarea categorie de probleme care afectează un procent însemnat al acestora fiind deficiențele legate de coloana vertebrală, a declarat, marți, inspectorul Marian Banu de la Biroul de presă al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Elevi
Elevi

"Pe primul loc al afecțiunilor copiilor, din punct de vedere medical, între 3 și 18 ani, sunt deficiențele de natură digestivă. Cam 25% din copiii Capitalei au predispoziție de obezitate și aproximativ 10-15% sunt aproape de acești parametri. Pe locul doi se află deficiențele de coloană și ale sistemului osos. Pe locul trei, deficiențele de natură olfactivă", a spus Banu cu prilejul unei dezbateri.

E a afirmat că este necesar screeningul la intrarea copiilor în școală, subliniind că starea de sănătate a acestora este esențială în succesul școlar.

"Voi susține întotdeauna un screening la intrarea copiilor în școală, adică un screening al problemelor legate de deficiențele de vedere, de cele de vorbire. Trebuie să știm foarte clar, când un copil intră în sistemul educațional, care sunt problemele, pentru că starea de sănătate este esențială în succesul școlar. Unele probleme pot fi prevenite printr-un diagnostic încă de la vârstă mică", a afirmat Marian Banu.

Etichete: Bucureşti, elevi București, obezitate, obezitate elevi

0/4 COMENTARII
Igorrot
02 dec 14:50
+0
VOTURI
-0
Ненастье песок на обуви
Если вы хотите чистоты в спорткомплексе используйте мешки для мусора,
не дорогие крепкие мешки для мусора
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ МЕШКИ ДЛЯ МУСОРА
Igorrot
02 dec 00:22
+0
VOTURI
-0
Зима глина на обуви
Заходите в офис одеваете бахилы и все чисто,
по доступной цене качественные бахилы
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ БАХИЛЫ
trenix
29 nov 19:22
+0
VOTURI
-0
"ANUNŢ al Inspectoratului Şcolar Bucureşti: 25% dintre copiii au predispoziţie la obezitate"

Si mai e ceva:
Un ziarist nu stie cu cati "i" se scrie pluralul cuvantului "copil", deci nu numai obezitatea bantuie scolile, ci si agramaticalitatea.
E un cuvant cam greu? Nu-i problema, ti-l explica obsedatul de peroane de mai jos. Poate faceti un troc: ala-ti explica cui sa te rogi sa inveti sa scrii "copii", iar tu-i iei pastilele, ca poate ne lasa in pace si merge sa se roage.

Salutu-te-as!
Eugen
29 nov 13:00
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE