Anunţ al primarului Capitalei! Dispar cabinele în care se vând tichete RATB. Cu ce vor fi înlocuitePrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat luni că se lucrează la studiul de fezabilitate pentru înlocuirea tuturor cabinelor în care se vând tichete RATB.

Bilete RATB
Bilete RATB

 Gabriela Firea vrea să înlocuiască cabinelor în care se vând tichete RATB cu aparate electronice.

"Suntem în procedură - şi dorim să fie o procedură cât mai accelerată - de modernizare în totalitate a staţiilor de autobuz şi a refugiilor de tramvai. Nu mă mulţumeşte absolut deloc cum arată şi cred că nu sunt în măsură să mulţumească vreun călător. Au un aspect deplorabil, pur şi simplu. Staţiile de autobuz şi refugiile de tramvai trebuie să fie modernizate şi să asigure atât confortul călătorilor, protecţie când e foarte cald sau când plouă ori ninge. De asemenea, să fie o sursă de informare a călătorilor cu privire la traseu şi orele la care ajung autovehiculele în staţie. Practic, în acest moment se lucrează la toată documentaţia şi în scurt timp vom anunţa şi lansarea acestui program, aşa cum în acest moment se lucrează la studiul de fezabilitate pentru înlocuirea tuturor cabinelor în care se vând tichete cu aparate electronice de vânzare a tichetelor de călătorie", a declarat edilul general.

Primarul Capitalei a precizat că Municipalitatea şi sindicatul majoritar din RATB au stabilit un program prin care salariaţii acestei regii să fie stimulaţi din punct de vedere financiar.

Firea a anunţat luni că asocierea Otokar Europe SA - Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi a câştigat licitaţia privind achiziţia celor 400 de autobuze Euro 6, care vor face parte din parcul auto al RATB. Valoarea achiziţiei este de 100 de milioane de euro, reprezentând 250.000 de euro plus TVA pentru fiecare autobuz.

Etichete: bilete RATB, pmb, RATB

0/5 COMENTARII
Kennethpearf
04 mar 20:19
+0
VOTURI
-0
Pozitiv - это негормональный препарат, который помогает вашему организму выработать серотонин и мелатонин, которых так не хватает для радости!
Сайт: http://workle.website/74
Kennethpearf
03 mar 12:36
+0
VOTURI
-0
Pozitiv - это негормональный препарат, который помогает вашему организму выработать серотонин и мелатонин, которых так не хватает для радости!
Сайт: http://workle.website/74
ccc
25 feb 05:28
+0
VOTURI
-0
Cum vom mai incarca portofelele electronice, cum vom prelungi abonamentele la acele aparate?
Darius
22 feb 07:29
+0
VOTURI
-0
Mai bine ai invata sa scrii si pe urma sa emiti pretentii, bubule.
bubu
21 feb 22:57
+0
VOTURI
-0
Cat timp a trecut de cand a ajuns primar tanti asta ? Nu a imbunatatit nimic is acu are niste dedicatii de facut pe mai multe planuri

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE