Anunţ important al CNAIR pentru şoferii care circulă pe Autostrada Soarelui (A2), joi şi vineriCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că joi şi vineri este posibil ca serviciul de emitere a rovinietei şi pentru tariful de trecere a podului Feteşti-Cernavodă să funcţioneze cu dificultate din cauza unor lucrări la sistemul informatic.

Anunt important al CNAIR pentru soferii care circula pe Autostrada Soarelui (A2), joi si vineri
Anunţ important al CNAIR pentru şoferii care circulă pe Autostrada Soarelui (A2), joi şi vineri

CNAIR informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din România că, joi, în intervalul orar 14:00 - 20:00, şi vineri, intre orele 01:00 - 06:00, este posibil ca emiterea rovinietelor şi a peajelor să fie îngreunată/întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la sistemul informatic.

Compania precizează că achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă, se poate realiza până cel mai târziu la ora 24 a zilei următoare.

De asemenea, CNAIR precizează că utilizatorii reţelei de drumuri naţionale care folosesc infrastructura rutieră pentru care se aplică tariful de utilizare, pot achita rovinieta până cel mai târziu la ora 24 a zilei respective.

Etichete: A2, Autostrada Soarelui, CNAIR, compania de drumuri, probleme rovinieta, rovinietă

0/1 COMENTARII
FIFOCapitals@gmail.com
22 mar 18:24
+0
VOTURI
-0
Do you need a loan? If yes! Contact FIFO Capitals and Mortgages Limited ® for small and large loans amount. We give out loan at 2% interest rate. Contact us today via E-mail at,,,((FIFOCapitals@gmail.com)),,, We also give out from. £5 thousand Pounds to 100 million Pounds for individuals and companies, the credit is open to all regardless of nationality....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE