Anunț important al STB! Apare o nouă linie de autobuze către PiperaAnunț important făcut de STB. Apare o nouă linie de autobuze către Pipera. Este vorba despre linia 343.

STB
STB

Societatea de Transport Bucureşti (STB) va introduce, începând de luni, linia nouă autobuze 343, pe ruta Institutul Oncologic - Platforma Pipera, şi va suplimenta numărul tramvaielor de pe liniile 16 şi 36, potrivit unui comunicat remis, sâmbătă, AGERPRES. 

Autobuzele vor urma traseul şoseaua Fundeni, şoseaua Colentina, Strada Doamna Ghica, Bd. Dimitrie Pompeiu, cu 
retur pe Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Gara Herăstrău, şoseaua Pipera, şoseaua Bucureşti Nord, Strada Petricani, Strada Doamna Ghica şi şoseaua Fundeni. 

STB argumentează că a luat această decizie ca urmare a solicitării Primăriei Capitalei şi a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (ADTPBI), pentru creşterea capacităţii de transport. 

De asemenea, de la aceeaşi dată, STB va suplimenta numărul tramvaielor pe liniile 16 şi 36, astfel încât capacitatea de transport va creşte cu 20%, iar timpul programat de aşteptare în staţii va scădea la opt minute pe linia 16 şi la zece minute pe linia 36. 

Etichete: autobuze, linie, Pipera, stb

0/1 COMENTARII
Vlad
08 iul 12:24
+0
VOTURI
-0
E foarte bine, era o zona cam neacoperita cea dinspre Voluntari dar chiar si asa, sunt distante prea mari intre statii, uitati-va cat este intre Pipera si Soseasua Bucuresti-Nord si apoi tocmai la fabrica de Glucoza, de ce nu e statie si la Pompeiu?? De ce nu se asigura de fapt un autobuz de la statia de Metrou Pipera pana spre McDonalds si apoi spre Pipera? sunt masini dar nu ale STB

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h