Ce MĂSURI va lua Metrorex în staţiile de metrou aglomerateMetrorex va monta benzi de restricționare a accesului în stații, pe care le va amplasa înaintea aparatelor de validare, pentru situațiile în care pasajele de trecere se vor aglomera, se arată într-un comunicat al companiei.

Ce MASURI a luat Metrorex pentru evitarea aglomeratiei de la orele de varf
Ce MĂSURI a luat Metrorex pentru evitarea aglomeraţiei de la orele de vârf

"Metrorex continuă seria de măsuri pentru deplasarea în siguranță a călătorilor între stațiile de corespondență Piața Unirii 1 — Piața Unirii 2 și Piața Victoriei 1 — Piața Victoriei 2, ca urmare a situațiilor de supraaglomerare semnalate la orele de vârf. Astfel, începând cu data de 10.01.2017, echipe mixte formate din angajați Metrorex, Poliția Metrou, agenți de pază, reprezentanți ai Jandarmeriei și ai ISU sunt prezente în intervalele orare 07:30-10:00 și 16:30 — 19:00, în cele patru stații de metrou, pentru coordonare și intervenție în caz de necesitate", potrivit comunicatului.

De asemenea, fiecare agent va transmite Dispeceratului Central evoluția situației din teren.

"În cazul aglomerării pasajelor de trecere, se fac anunțuri repetate de informare a călătorilor cu privire la restricționarea temporară a accesului înaintea aparatelor de taxare, precum și pentru staționarea la nivel peron sau vestibul. În plus, vor fi montate benzi de restricționare a accesului, amplasate înaintea aparatelor de validare", mai spun reprezentanții metroului.

Metrorex funcționează la capacitate maximă, cu 65 de trenuri, în intervalele cu vârf de trafic (7:00 — 9:00 și 17:00 — 19:00), pe toate magistralele. Intervalul cu vârf de trafic va fi extins până la descongestionarea aglomerației din stații.

În plus, se asigură succesiunea trenurilor la un interval de maximum 3 minute la orele de vârf pe Magistrala 2, 2-3 minute, pe tronsonul comun al Magistralelor 1 și 3 (Eroilor — Nicolae Grigorescu) și 5-6 minute în restul timpului.

Etichete: anunt metrorex, anunt metrou, Metrorex, metrou

0/6 COMENTARII
Noname
20 ian 09:29
+0
VOTURI
-0
Sa faca in puii mei accese noi... La Unirii in special. Ce-o sa faca cand o sa dea drumul si la M5?
Cris
19 ian 15:38
+0
VOTURI
-0
I-o masura imbecila, I-o masura imbecila, I-o masura imbecila, I-o masura imbecila.... Romania nu are nevoie de cozi ordonate inainte de intrare la aparatele de taxare ci de solutii mixte de transport in comun - trenuri de suprafata suspendate, tren de centura, telegondole.. cum sunt in toate tarile civlizate ale lumii.... Nu poti sa pui, pur si simplu, lumea sa stea ca fraiera la coada, sa astepte pana se golesc peroanele, dintr-un motiv simplu: nimeni nu va fi de acord a piarda vremea inaintea aparatelor de taxat.
pasager
18 ian 20:47
+0
VOTURI
-0
Pt Cris
Cris esti in plus nu pricepi nimic.
yyyxxx
18 ian 09:49
+0
VOTURI
-0
Pt Cris-->intervalul dintre trenuri nu poate fi redus la infinit. La capete trenurile nu pot intoarce sub 2 min (e supe calculat si greu s-a reusit ajungerea la acest timp). Deci nu pot sa vina prea mult timp sub 2 min.In conditiile actuale oamenii pot murii la propriu in ce aglumeratie este in pasaje. Abia rezisti ca adult dar pentru copii, femei gravide, batrani poate fi oricat peste puterile lor. Deci da, aceste masuri trebuiesc luate, chiar daca se intarzie la servici.
Razvanescu
18 ian 09:23
+0
VOTURI
-0
Dece nu desfinteaza dughenele din statii si spatiile publice.
Ahh!.... moare sindicatul metrorex de foame.
Cris
17 ian 22:15
+0
VOTURI
-0
I-o masura imbecila, I-o masura imbecila, I-o masura imbecila, I-o masura imbecila.... In loc sa fluidizeze traficul, cu mai multe trenuri in circulatie ei fac bariere inaintea aparatelor de taxare. Aceasta masura cretina va face ca multi oameni sa intarzie la serviciul de sclavi pe care il au...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE