ANUNŢ METROREX Când se redeschide staţia de metrou CrângaşiMetrorex anunţă că a fost închis accesul la staţia de metrou Crângaşi, comun cu staţia de tramvai de pe linia 41, începând cu data de 30 august 2019. 

ANUNT METROREX Cand se redeschide statia de metrou Crangasi
ANUNŢ METROREX Când se redeschide staţia de metrou Crângaşi

Metrorex anunta ca incepand cu data de 30 august 2019 si pana la sfarsitul lunii octombrie, accesul comun al statiei de metrou Crangasi cu cel al statiei de tramvai Piata Crangasi (traseul liniei de tramvai 41) va fi inchis pentru lucrari efectuate de STB S.A. la statia de tramvai.
Precizam ca restul cailor de acces ale statiei de metrou Crangasi vor ramane deschise pentru publicul calator, respectiv cele dinspre Bulevardul Constructorilor.

 

Etichete: Metrorex, metrou crangasi, statia metrou crangasi, statia tramvai 41 crangasi

0/3 COMENTARII
Vlad
04 sep 11:40
+0
VOTURI
-0
WTF??? Deci a fost tramvaiul inchis 2 luni, i-au dat drumul si acum se apuca de renovari. Ah da si minunea minunilor, le ia 2 LUNI!!! sa refaca niste refugii si niste scari inguste catre statia de metrou. Ce e nebunia asta??? @ LUNI????
Gabryeel
03 sep 15:38
+0
VOTURI
-0
in octombrie, cretinule, esti analfabet, nu stii sa citesti, in pulla mea? randu 2, in mortii ma-tii de prost.
Xulescu
03 sep 14:27
+0
VOTURI
-0
Si totusi CAND se va redeschide statia de metrou Crangasi? Pentru ca in titlul articolului ati scris ca s-ar fi inchis TOATA STATIA!... (vai de capul vostru de gazetari ramasi in urma psihic)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE