Anunț pentru bucureștenii din acest sector! Nu vor mai plăti taxă de gunoiVești incredibile pentru bucureștenii din acest sector. Nu vor mai plăti taxă de gunoi. Totul s-a decis, acum câteva zile, la ședința Consiliului Local.

Taxa gunoi
Taxă gunoi

Sunt vizați persoanele care stau în Sectorul 2. Mircuri, a fost votat Regulamentul privind acordarea subvenției integrale a taxei de gunoi pentru utilizatorii casnici din sectorul 2.

„Începând cu 1 ianuarie 2020, locuitorii sectorului 2 vor avea taxă 0 la gunoi. Încă de anul trecut, de când am inițiat dezbaterile publice privind taxa de habitat, am spus că vom avea taxă 0 la gunoi”, declară Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2.

„Singura condiție pentru a beneficia de subvenția integrală a taxei la gunoi este colectarea selectivă a 25% fracție uscată din cantitatea de gunoi produsă. Nu vrem să fim populiști și să dăm gratuități în stânga și dreapta, în sectorul 2 premiem cetățenii care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a comunității în care trăim”, anunță Dan Cristian Popescu.

Fracția uscată este constituită din deșeuri reciclabile (pungi de hârtie, cutii de carton, cărți/reviste/ziare, ambalaje de sucuri și lactate, recipiente din plastic pentru băuturi-PET și produse alimentare, recipiente ale produselor cosmetice și detergenți, caserole din plastic și polistiren, farfurii de plastic și pungi de plastic, spălate în prealabil, dopuri metalice, conserve din metal, doze de aluminiu, ambalaje de sticlă pentru uz alimentar etc), potrivit unui comunicat de presă.

Etichete: Sector 2, taxa de gunoi

0/2 COMENTARII
Dragomir Silvian Aurel
29 Jul 12:48
+0
VOTURI
-0
- am inteles ca odata pe luna, in ultima sambata calendaristica, primaria ridica si alte resturi menajere cum ar fi:mobilier stricat,crengi uscate ,etc. Va rog sa imi comunicati daca se efectuiazaaceasta preluare si daca se confirma data preluarii.
- insist asupra saclor menajeri goi care trebuiesc aruncati direct in curte, VA multumesc
mediga
03 Jul 12:46
+0
VOTURI
-0
Si cum premiati, domnule primar Popescu "...cetatenii care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a comunității în care trăim”? Si ce numiti dvs. "...dezvoltarea sănătoasă...", sau care sunt criteriile de premiere, cerinte, etc...si in ce constau premiile acelea, inafara unor concerte lesinate si zgomotoase, in fata primariei?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE