ANUNȚ pentru utilizatorii de WhatsApp: Ce se întâmplă în fiecare dimineață cu mesajele tale!WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații cu sute de milioane de utilizatori. Aplicația are și câteva secrete care îi pot ajuta pe utilizatori. Mai jos vă prezentăm cinci dintre acestea. 

ANUNȚ pentru utilizatorii de WhatsApp: Ce se intampla in fiecare dimineata cu mesajele tale!
ANUNȚ pentru utilizatorii de WhatsApp: Ce se întâmplă în fiecare dimineață cu mesajele tale!

Cum ascunzi activitatea

După cum probabil știți, în dreptul contactelor apare de multe ori expresia "Last seen on...". În cazul în care vreți să vă ascundeți activitatea, trebuie să acceasți meniul, urmat de "Setting", "Account" și "Privacy". La "Status" puteți selecta "Nobody", iar atunci nimeni nu va mai putea vedea când ați fost activ pe WhatsApp ultima oară. Trebuie menționat că din acel moment, nici voi nu veți mai putea vedea activitatea altora.

Cum securizezi aplicația

În cazul în care vreți o protecție sporită pentru conținutul din WhatsApp, puteți apela la una dintre numeroasele aplicații disponibile pe Android, Windows Phone și BlackBerry. Pe Google Play Store puteți găsi soluții precum Messenger and Chat Lock, AppLock și Smart AppLock. De cealaltă parte, pentru Windows Phone există WhatsApp Locker, iar pentru BlackBerry, Lock for Whats Messenger.Utilizatorii de iOS încă nu au acces la o asemenea soluție.
Cum recuperezi mesaje șterse

Uneori se întâmplă să mai ștergem un mesaj, doar pentru a realiza mai târziu că acest ne era necesar dintr-un anume punct de vedere. WhatsApp face backup la mesagerie în fiecare dimineață la ora 4, iar dacă vreți să recuperați mesajele șterse, cea mai ușoară metodă este să dezinstalați și să reinstalați ulterior aplicația. Atunci veți avea opțiunea de a restabili baza de date cu mesajele din ultimele șapte zile.
Utilizatorii de Android pot avea acces și la mesajele mai vechi de șapte zile prin instalarea unei aplicații pentru administrarea fișierelor.

Unde găsești mesajele șterse, cum verifici ora la care a fost citit un mesaj și alte câteva trucuri uimitoare, poți citi în CONTINUARE AICI

Etichete: aplicație, trucuri, whatsapp

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE