ANUNŢ PMB. Când vor fi instituite primele benzi unice pentru autobuze. Avem data OFICIALĂBENZI UNICE RATB. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat joi că instituirea benzilor unice pentru mijloacele de transport în comun va începe în prima parte a lunii iunie.

Benzi unice RATB
Benzi unice RATB

BENZI UNICE RATB.  "Mai aproape de debutul proiectului benzi unice. În prima parte a lunii iunie va demara pilotul în zona: șoseaua București Ploiești de la intersecția cu str. Elena Văcărescu — Piața Presei Libere — B-dul Kiseleff — Mareșal Prezan — Calea Dorobanților (între Piața Dorobanților și Piața Lahovary) — George Enescu — Magheru — Piața Romană.

În partea a doua a lunii iunie vom inaugura și proiectul pentru fluidizarea traficului în zona Colentina. Linia tramvaiului 21 va fi protejată de gard, ca linia 41, pentru ca mașinile mici să nu mai intre pe linia de tramvai, blocând circulația. Cale proprie pe tot traseul: terminal Sf. Gheorghe — Calea Moșilor — Obor — șos. Colentina — Terminal Colentina", a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

BENZI UNICE RATB. 

Etichete: ANUNT FIREA, benzi unice, benzi unice ratb, RATB

0/2 COMENTARII
zzz
24 Apr 07:56
+0
VOTURI
-0
ce frumos... nu sunteti in stare sa reglati fluxurile de circulatie si visati tot felul de chestii ... si cand e o chestie mereu e vina altora....
Fox
20 Apr 14:23
+0
VOTURI
-0
Ca de obicei aveti probleme cu intelegerea sensurilor cuvintelor... Trist!
DATA oficiala pe care o transmiteti triumfatori nu este O data ci un INTERVAl de timp, o apreciere! Asadar iar v-ati luat-o! Si ca sa intelegeti... desi ma indoiesc:

E ca si cum ati spune cand va intreaba cineva la ce ora ajugenti la o intalnire, voi sa raspundeti MARTI! Intelegeti? Sau in continuare e ceata? :)) Penibili!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE