ANUNŢUL ELCEN privind furnizarea apei calde în BucureştiELCEN precizează, într-un comunicat de presă, că, în intervalul orar 06:00 – 18:00, Electrocentrale București furnizează apă caldă în parametrii comandaţi de RADET București. Potrivit ELCEN, în acest moment, capacitățile de producție depășesc solicitarea consumatorilor, dar societatea furnizează potrivit comenzii primite zilnic de la RADET București.

ELCEN
ELCEN
Foto: economica.net

"Astfel, potrivit datelor furnizate de dispeceratul ELCEN din această dimineață, vă informăm următoarele:
-  Temperatura solicitată de RADET pentru CTE Progresu este de 85-870C; temperatura furnizată de ELCEN este de aproximativ 870C;

- Pentru CTE București Vest, RADET a solicitat la ora 06:00 o temperatură de 850C, iar ELCEN a furnizat în jurul valorii de 850C", se arată în comunicat.

CITEŞTE ŞI Bucureştenii din Colentina vor avea din nou apă caldă: ELCEN opreşte lucrările de la CET SUD

ELCEN precizează că nu are relații contractuale cu consumatorii casnici, ci cu RADET București, în sensul că ELCEN produce și furnizează apă caldă către RADET, iar Regia asigură distribuția acesteia  la nivelul Capitalei.

"ELCEN asigură locuitorii bucureșteni că, în ciuda stării tehnice îmbătrânite a instalațiilor RADET, societatea depune toate eforturile necesare de furnizare a apeicalde, în condiții optime, către RADET. În acest moment, capacitățile de producție ale ELCEN depășesc solicitarea solicitarea consumatorilor, dar furnizează potrivit comenzii primite zilnic de la RADET București", conchide sursa citată.

Etichete: apă caldă, apa calda bucuresti, ELCEN, RADET

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE