Anunțul Gabrielei Firea: Se bagă lemne pe foc la un mare proiect din CapitalăPrimarul Capitalei, Gabriela Firea, anunță că se lucrează în ritm susținut la proiectul ''Penetraţie Prelungirea Ghencea - Domneşti şi Supralărgire Bulevardul Ghencea'', care va avea rolul de a decongestiona una dintre cele mai aglomerate zone din București.

Lucrari in desfasurare
Lucrări în desfășurare

"Lucrările pentru obiectivul de investiţii ''Penetraţie Prelungirea Ghencea - Domneşti şi Supralărgire Bulevardul Ghencea''continuă în ritm susținut. Se lucrează la primul tronson dinspre strada Brașov spre strada Râul Doamnei, unde au fost deja finalizate demolările și a fost demarată relocarea rețelelor de utilități.

Lucrările de excavație sunt într-un stadiu avansat, fiind realizate în proporție de 95%. În prezent, se lucrează și la execuția zidului de sprijin de la tramvai, precum și la infrastructura nouă de drum.

În același timp, pentru a continua lucrările pe zona tramvaiului, se lucrează la devierea traficului pe zona cu carosabilul nou. În ceea ce privește utilitățile, au fost finalizate rețeaua de canalizare, instalațiile de apă potabilă și gaz, iar rețeaua de apă se va finaliza la începutul lunii iunie. Instalațiile electrice de joasă tensiune vor fi demarate în scurt timp întrucât proiectarea acestora a fost finalizată.

Straturile carosabile au fost realizate în proporție de 35% iar ritmul actual de execuție va permite devierea circulației de pe partea dreaptă pe partea stângă la începutul lunii iulie, pentru a permite execuția infrastructurii pentru tramvai și a părții carosabile de pe partea dreaptă. Menționăm că activitatea pe șantiere se desfasoară în parametri optimi și că au fost implementate toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19.", scrie Gabriela Firea.

Etichete: anunt, Gabriela Firea, proiect

0/3 COMENTARII
abcdef
04 iun 00:37
+0
VOTURI
-0
Curând vin penelomuiștii și vedeți cum se lucrează: lucrul bine făcut de hoțul de case et co.
geox
02 iun 17:03
+0
VOTURI
-0
Cand SMECHERII promit si PRO... VOTEAZA .
Alex
02 iun 13:15
+0
VOTURI
-0
Se lucreaza pe dracu sa va ia de mincinosi. Exact asa s-a lucrat si la metrou pe vremea PSD, numai cu minciuni. Toti in frunte cu Ponta, trambitati pe la tv ca se lucreaza si de fapt santierele erau inchise.....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE