Anunțul momentului! Metroul din Drumul Taberei va fi pus în funcțiuneAnunț major pentru bucureșteni. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat când va fi pus în funcțiune metroul din Drumul Taberei.

Razvan Cuc
Răzvan Cuc

Acesta va fi deschis traficului în decembrie 2019, întrucât nu mai există niciun impediment în realizarea acestui plan.

"Au fost lucrări suplimentare, în urma cărora au existat dispute între antreprenori, ceea ce a stagnat un pic lucrările şi totodată a fost o problemă legată de sistemul de automatizare. Domnul Aldea (directorul general al Metrorex - n.r.) nu cred că şi-a mai asumat alt termen decât cel real, magistrala va fi deschisă, aşa cum am spus la preluarea mandatului, în decembrie 2019. Am avut discuţia şi cu antreprenorul, şi cu fostul director. Lucrările sunt finalizate undeva la 97%, mai sunt câteva finisaje de făcut. Nu văd niciun fel de impediment", a spus Cuc, marţi, într-o conferinţă de presă.

Oficialul a explicat și ce a dus la întârzierea proiectului au fost revendicările constructorilor, care de multe ori nu au fost justificate.

"Principalul impediment pe care l-am regăsit în toate proiectele de infrastructură mare au fost aceste revendicări care au ţinut blocate lucrările de investiţii în România. Aţi văzut că am o atitudine nu agresivă, dar nu împărtăşesc această idee de a face claim-uri, acei bani nemunciţi. De multe ori aceste claim-uri nu au făcut decât să blocheze proiectele", a mai spus Cuc.

Etichete: drumul tabere, metrou, Răzvan Cuc

0/13 COMENTARII
Claudia Klein
20 feb 10:40
+0
VOTURI
-0
Bună ziua și Bine ați venit la Spotcap Global Loan Services, numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant în domeniul împrumuturilor.

Aveți mare nevoie de consolidare financiară? aveți nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă sfătuiesc să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | și să ai un împrumut în cont în termen de 24 de ore, deoarece oferim servicii excelente de împrumut în toată lumea.

Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Știm că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au o problemă financiară și au nevoie de soluție, o mulțime de oameni le este atât de dificil să obțină împrumuturi de capital de la băncile locale sau de la alte instituții financiare din cauza interesului ridicat rata, garanția insuficientă, raportul datoriei / veniturile, scorul creditului scăzut sau orice alte motive

Nu mai există timp de așteptare sau vizite stresante la bancă Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți

Oferim servicii de împrumut de 24 de ore la nivel mondial. Pentru întrebări / întrebări? - Trimiteți un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | & Primește un răspuns într-o clipă.

Familia, prietenii și colegii dvs. nu trebuie să știm că sunteți scăzut de bani, trebuie doar să ne scrieți și veți primi un împrumut.

Libe
Sandra Billy
14 ian 10:40
+0
VOTURI
-0
Sunt foarte fericit că l-am contactat pe Dr. Wealthy care m-a ajutat să-mi revin fostul soț de la o altă femeie după 3 ani de separare. Sunt foarte fericit pentru că nu am crezut niciodată în turnarea vrăjilor și în contactarea rudelor de vrăji pentru a rezolva problema mea, dar după 3 ani de a mă separa de soțul meu fiind singur, a trebuit să-l contactez pe Dr. Wealthy după ce am citit despre el online și despre cum a ajutat oamenii . Sunt foarte bucuros că am făcut-o. Soțul meu s-a întors la mine în 48 de ore, m-a implorat și copiii care au avut nevoie de tatăl lor înapoi cu ei și sunt foarte fericit. L-am găsit pe acest bărbat prin mărturii că poate rezolva probleme de sarcină și dragoste, motiv pentru care l-am contactat pentru a mă ajuta și în 48 de ore soțul meu s-a întors acasă și trăim fericiți împreună. Adresa de e-mail este wealthylovespell@gmail.com sau numărul aplicației Whats la +2348105150446
sophia peter
13 ian 16:55
+0
VOTURI
-0
Buna ziua ma numesc sophia peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrăji numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare, pentru că îl iubeam atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această casă de vrăjire excelentă oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com
ERIC BRUNT
10 dec 12:41
+0
VOTURI
-0
i am ERIC BRUNT by name. Greetings to every one that is reading this testimony. I have been rejected by my wife after three(3) years of marriage just because another Man had a spell on her and she left me and the kid to suffer. one day when i was reading through the web, i saw a post on how this spell caster on this address AKHERETEMPLE@gmail.com have help a woman to get back her husband and i gave him a reply to his address and he told me that a man had a spell on my wife and he told me that he will help me and after 3 days that i will have my wife back. i believed him and today i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. because i am now happy with my wife. Thanks for helping me Dr Akhere contact him on email: AKHERETEMPLE@gmail.com
or
call/whatsapp:+2349057261346
bican
17 nov 15:52
+0
VOTURI
-0
termenul e cum spunea primarul Oprescu : la pulivara
Ask
25 sep 03:04
+0
VOTURI
-0
Do you need a loan? If yes! Contact FIFO Capitals and Mortgages Limited ® for small and large loans amount. We give out loan at 2% interest rate. Contact us today via E-mail at,,,((FIFOCapitals@gmail.com)),,, We also give out from. £5 thousand Pounds to 100 million Pounds for individuals and companies, the credit is open to all regardless of nationality....   
Valentin
13 sep 17:36
+0
VOTURI
-0
Vlad : ar trebui pornita o licitate pentru panourile de protectie a calatorilor, sa nu mai sara toti zanatecii in fata trenuurilor. Treaba asta ar trebui facuta atat in statiile noi cu concentrare mare de persoane la orele de varf cat si in cele existente. Acolo unde nu e neaparata nevoie de panouri full height glisante sau te miri ce solutie de design vor gasi, se pot folosi si maini curente inalte bine prinse in pardoseli.

Cat despre pornit metroul DT in Dec 2019, good news.
Adi
09 sep 13:17
+0
VOTURI
-0
pai te-a bagat cineva cu forta in subteran?... ti-a legat o bila de picior?... cei de la STB nu o duc nici ei grozav...
Daca nu va convine puteti face greva, ce altceva stiti !!!
raducu
26 aug 08:29
+0
VOTURI
-0
Mai bine sa faca piste de biciclete pe liniile de metrou din Drumul Taberei si toata lumea e multumita
Daryl
24 aug 12:47
+0
VOTURI
-0
O aberatie, auzi, salariile de la Metrorex sa fie la fel ca la STB!!! Pai, compari munca in subteran, inghitit zilnic umiditate, radon, dioxid de carbon, praf, stat la 15 metri sub pamant minim 6 ore/zi, cu munca de la suprata a celor de la STB?! Cat despre banii incasati pentru calatorie, alta aberatie, pai aia nu ajung pentru a acoperi costul calatoriei in sine, de unde sa mai raamna pentru...investitii in garnituri?! ici intr-un secol nu s-ar obtine suma necesara unei garnituri de metrou(cca. 27 milioane de euro) din tariful platit de calatori, asa ceva nu exista niciunde, peste tot metroul e subventionat.
vlad
24 iul 12:18
+0
VOTURI
-0
Omul este un mincinos dovedit asa ca nu stiu de ce l-am crede... chestia cu 97% este irelevanta, ce se aude cu licitatia pentru sistemele de siguranta si de monitorizare?? Ca astea lipseau. Si da, bineinteles, nu trebuia pornita licitatia pentru metrouri noi?
frone
23 iul 16:49
+0
VOTURI
-0
Trenuri aveti sau ii dati drumu la trafi cpietonal :))))))))????
O saluati trenuri de pe celelalte magistrale asa ca o sa le stricati si pe asta care abia mai fac fata!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE