Apa caldă cu lămâie este periculoasă. ANUNȚUL făcut de un medic britanicDe ani de zile se vorbește despre beneficiile consumului unui pahar de apă caldă cu lămâie, dimineața, pe stomacul gol. Un medic specialist din Marea Britanie infirmă însă această regulă. Potrivit acestuia, apa caldă cu lămâie este foarte periculoasă pentru dantură. 

Apa calda cu lamaie este periculoasa. ANUNȚUL facut de un medic britanic
Apa caldă cu lămâie este periculoasă. ANUNȚUL făcut de un medic britanic

De ani de zile se vorbește despre beneficiile consumului unui pahar de apă caldă cu lămâie, dimineața, pe stomacul gol. S-a spus că apa cu lamaie iti curata sistemul digestiv de orice toxine care au stat peste noapte in corpul tau, iti alcalinizaza corpul, stimuleaza digestia, iti intareste imunitatea si te ajuta sa slabesti.

Cu toate acestea, exista si un efect advers despre care aproape nimeni nu vorbeste: aciditatea lamaii ingalbeneste dintii si erodeaza smaltul. Iar efectul este cu atat mai periculos cu cat apa este si calda.

“Temperatura apei poate sa accentueze acest efect deoarece eroziunea este mai severa la temperaturi mai mari", spune Dr. Nigel Carter, executiv sef la Fundatia Britanica de sanatate dentara, potrivit dailymail.co.uk, citat de foodstory.stirileprotv.ro.

Dr. Nigel recomanda sa eviti acest efect advers cu un simplu gest: sa bei apa cu lamaie printr-un pai, astfel incat sa nu intre in contact direct cu dintii tai.

Etichete: apă, lămâie, medic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE