Apă caldă şi căldură în Bucureşti, mai scumpe cu 37% din augustBucurestenii ar putea plati aproximativ 170 de lei pentru o gigacalorie, incepand de luna viitoare
Bucureștenii ar putea plăti aproximativ 170 de lei pentru o gigacalorie, începând de luna viitoare

Hotărârea prevede majorarea preţului gigacaloriei cu 37%, dar şi o nouă metodă de facturare. Mai exact, bucureştenii vor putea opta şi pentru achitarea facturii la căldură în tranşe egale, pe parcursul întregului an, cu acordul asociaţiilor de locatari. Această măsură a fost inclusă în noul proiect pentru a mai reduce din cuantumul facturii pe timp de iarnă, compensat astfel de costul suplimentar din lunile de vară.

"Măsura se aplică de la 1 august dar va fi resimţită de bucureşteni la sfârşitul lunii octombrie. La un apartament de 2 camere, locuit de o familie de 3 persoane, se va plăti în jur de 110 lei pe tot parcursul anului" - a declarat Mircea Raicu, viceprimar al Capitalei.

"Această majorare salvează Primăria care are astfel posibilitatea să plătească la iarnă furnizorul de energie termică şi să subvenţioneze căldura pentru bucureştenii care au nevoie cu adevărat", a declarat primarul general, Sorin Oprescu.

După scumpirea cu 37 la sută, preţul local de facturare al energiei termice din Bucureşti va fi mai mic cu 14 la sută faţă de preţul mediu de facturare din principalele 12 municipii din România.

Etichete: bucureşteni, Bucureşti, Capitală, CGMB, RADET

0/0 COMENTARII
Tatiana
27 Jul 20:23
+0
VOTURI
-0

Aici e mana PDL si a aliatilor lor,adica PRM si PNG!Cine e de vina,oameni buni?Cei sapte consilieri PRM si PNG,"garantati" de Vadim si Becali,va hotarasc soarta!Sorin Oprescu a facut un efort pentru iarna 2010/2011,dar acum chiar ca nu se mai poate!

cipY
27 Jul 19:39
+0
VOTURI
-0

SA TRAIASCA DINTOSU DE OPRESCU CA ALTCEVA MAI BUN CA PRIMAR NU POATE FACE, ASTA E NOI AM ALES UN DOCTOR CARE HABAR NU ARE DE MANAGEMENT. SA NU UITAM CE A SPUS D-L POPESCU DIN CADRUL DIRECTIEI PRIMARIEI, OM CARE A FOST DIRECTOR LA CETURI SI CARE STIE CARE E PRETUL DE PRODUCTIE RADETUL E INCA O RAMURA A ECONOMIEI SUBTERANE. LA MINE IN SECTOR PUNCTUL TERMIC S-A MODERNIZAT ACUM 10 ANI CU OCAZIA REABILITARII IAR ACUM PARAZITUL DE ERBASU SA REFACE IAR PUNCTUL TERMIC SI CONTORIZAREA PE BANII NOSTRII. POATE AR TREBUI SA FACEM CUM A SPUS D-L POPESCU SA TRIMITEM LA COTROCENI O SESIZARE PRIN CARE SA SE FACA O ANALIZA ASUPRA COSTULUI ENERGIEI TERMICE EXACT CA LA BENZINA, ENERGIE OARE ANRE CE ARE DE SPUS?

Lili
27 Jul 11:41
+0
VOTURI
-0

Inainte de a-si exprima nemultumirea,bucurestenii ar face bine sa-si intrebe rudele sau prietenii din provincie cat platesc acestia pentru gigacalorie!Vor vedea ca sunt avantajati fata de restul tarii:de trei ierni ,Sorin Oprescu si municipalitatea au avut grija sa nu fie "arsi" la buzunare!

cipY
27 Jul 20:01
+0
VOTURI
-0

LUCREZI CUMVA LA RADET SI IEI 50 MILIOANE VECHI PE LUNA FRECAND MENTA IN BIROU ????/

Stefanescu Ana
26 Jul 15:56
+0
VOTURI
-0

Bravo Domn' Oprescu!Mai intai le umflii buzunarele celor de la RADET, supa care vrei sa se mareasca si pretul gigacaloriei...Cu asa gandire...numai de bine.

kiddu
26 Jul 15:06
+0
VOTURI
-0

Sa inteleg ca se apropie campania electorala si au nevoie portocalii de banuti?

Ioana Alexandra Ghinda
26 Jul 14:45
+0
VOTURI
-0

nu le ajung portocaliilor de la RADET subventiile aruncate in curtea lor de CGMB. acum mai doresc sa creasca si tarifele pentru a isi moderniza parcul auto.

rrrrr
26 Jul 10:27
+0
VOTURI
-0

...si atunci repartitoarele de caldura si apometrele individuale ca si noul proiect de lege pentru contorizare individuala la ce mai folosesc ???? ...ca sa nu stim niciodata cat am consumat si cat avem de platit !!!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE