Apa Nova anunță o lucrare în rețeaua de canalizare din București- sâmbătă, pe Calea Șerban VodăApa Nova anunță bucureștenii că, în intervalul orar 08:00 - 17:00, execută o lucrare cu sondaj, pe Calea Şerban Vodǎ nr. 280, pentru punerea în conformitate a unui cǎmin de inspecţie Dn 50/75 pe reţeaua de canalizare, care va permite evitarea producerilor de acumulǎri pluviale în zonǎ. Lucrarea nu afecteazǎ serviciul de alimentare cu apǎ potabilǎ în zonǎ, adaugă reprezentanții companiei.

Apa Nova anunta o lucrare in reteaua de canalizare din Bucuresti- sambata, pe Calea Șerban Voda
Apa Nova anunță o lucrare în rețeaua de canalizare din București- sâmbătă, pe Calea Șerban Vodă
Foto: CLICK.RO

Lucrarea se desfǎşoarǎ pe carosabil, pe sensul rutier de mers dinspre Şoseaua Olteniţei cǎtre Liceul Şincai, afecteazǎ o singurǎ bandǎ de mers, în apropierea liniei de tramvai, dar nu împiedicǎ circulaţia tramvaielor. Astǎzi, la finalizarea lucrǎrii, drumul rutier va fi funcţional, informează compania printr-un comunicat de presă.

"Lucrarea se desfǎşoarǎ cu acordul conducerii RATB şi a Poliţiei Rutiere prezentǎ la faţa locului, precum şi a Poliţiei Locale, cǎrora Apa Nova Bucureşti le mulţumeşte pentru sprijin. Apa Nova Bucureşti cere scuze cetǎţenilor pentru disconfortul temporar creat şi promite redarea carosabilului spre circulaţie rutierǎ la finalizarea lucrǎrii.", adaugă sursa citată.

♦♦♦

Apa Nova București, filială Veolia, este din 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare din București. Apa Nova București are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea și distribuția apei către consumatori, evacuarea apelor uzate și a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului București.

Etichete: Apa Nova, lucrări

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h