Apa potabilă şi canalizarea se SCUMPESC! Care sunt noile tarife pentru BUCUREŞTIApa Nova București a anunțat că actualizează tariful pentru apă potabilă și tariful pentru canalizare. Noile tarife intră în vigoare în această lună.

Apa
Apă

La circa cinci ani de la ultima ajustare tarifară ordinară – care a avut loc în luna martie a anului 2013 - Apa Nova Bucureşti a anunţat că actualizează tariful pentru apă potabilă şi tariful pentru canalizare, scrie capital.ro. Compania justifică majorarea tarrifelor prin „evoluţia crescătoare a indicatorilor macro-economici: inflaţie, devalorizarea monedei naţionale, creşterea salariului minim pe economie etc".

Citeşte şi Primăria Capitalei vrea să aplice noi tarife pentru parcările din Bucureşti: 10 lei pe oră pentru un loc de parcare în centru

Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) a aprobat, prin Decizia nr.88/26.06.2018 privind ajustarea ordinară pentru preţurile şi tarifele la serviciile publice de alimentare cu apă şi de canalizare în municipiul Bucureşti pentru SC Apa Nova Bucureşti S.A., după cum urmează:

pentru o mie de litri de apă potabilă, tariful se actualizează cu 0,30 lei + TVA (de la 3,31 lei + TVA la 3.61 lei + TVA)

pentru o mie de litri de apă uzată deversată în reţeaua publică de canalizare, tariful se actualizează cu 0,16 lei + TVA (de la 1.74 lei + TVA la 1.9 lei + TVA).

Etichete: Apa Nova, tarife apa, tarife canalizare

0/1 COMENTARII
Maximus
02 iul 22:24
+0
VOTURI
-0
MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL MONOPOL

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE