Apare o nouă stație de metrou în București: Gata! Vineri au venit banii nerambursabiliAnunț important al primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, care a anunțat că banii nerambursabili pentru noua stație de metrou de pe Șoseau Berceni au ajuns.

Apare o noua statie de metrou
Apare o nouă stație de metrou

Gata! Vineri au venit banii nerambursabili pentru stația de metrou de pe Șoseaua Berceni!

Cu cele 50 de milioane de euro aduse astfel în sector, zona de sud devine punct nodal al înființării hub-ului de business de care avem atâta nevoie.

Direct sau indirect, fondurile europene pe care le-am atras vor aduce noi locuri de muncă bine plătite, deci un trai mai bun pentru oameni, începând cu angajații firmelor românești ce vor construi stația de metrou și terminând cu toți cei care o vor folosi pentru a veni mai rapid la serviciu.

Nu în ultimul rând, stația de metrou înseamnă reducerea traficului rutier, mai multe mașini care rămân parcate la marginea orașului, ceea ce duce în mod clar la un aer mai curat!

Etichete: baluta, Berceni, Bucureşti, metrou, Sector 4, staţie

0/4 COMENTARII
Adrian
24 sep 09:44
+0
VOTURI
-0
Slugile lui Dragnea au venit cu minciunile
nimeni
22 sep 16:09
+0
VOTURI
-0
Clar! Vin alegerile!! Se bat astia care pe care in minciuni electorale, lucrari facute pe ultimii metrii etc. Probabil or sa bage si TGV-uri la metrou, pe M2, la Piata Sudului / Berceni! :-)
PREZIOSO
22 sep 09:30
+0
VOTURI
-0
Ce legatura are TGV cu noua statie de metrou?!
Klaus Johann
21 sep 17:13
+0
VOTURI
-0
Si cam pe unde va apare aceasta "noua statie"? Sau ati uitat (iar) tocmai esentialul din articol?!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE