Apartamente cu prețuri de la 17.600 euro la Târgul Imobiliar PROJECT EXPO, 5-7 iunie, Sala PalatuluiEditia de vara a Targului Imobiliar PROJECT EXPO, pe langa obisnuitele discounturi de pret, vine si cu lansari de noi proiecte, dar si cu oferte speciale pentru achizitia de locuinte de vacanta in Halkidiki si Salonic.

Apartamente cu preturi de la 17.600 euro la Targul Imobiliar PROJECT EXPO, 5-7 iunie, Sala Palatului
Apartamente cu prețuri de la 17.600 euro la Târgul Imobiliar PROJECT EXPO, 5-7 iunie, Sala Palatului
Foto: dageshgroup.com

Grecia este inca una dintre tarile preferate ca destinatii de vacanta pentru multi romani. Astfel, la târgul Imobiliar PROJECT EXPO asteapta bucurestenii cu oferte la locuinte de vacanta in Grecia c u preturi pornind de la 50.000 euro.

In cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO vor fi lansate si cateva proiecte noi precum Palladium Residence, Teleajen Residence, ISG Residence 2, Tuberozelor sau Vile Ghindari, anunță organizatorii într-un comunicat remis redacției.

Teleajen Residence va asteapta in zona Pache Protopopescu cu 27 apartamente: studiouri, 2 si 3 camere cu suprafete utile cuprinse intre 38 si 68 metri patrati. Apartamentele sunt spatioase, cu arhitectura moderna in stil open-space iar proprietarul isi va alege compartimentarea si finisajele pe care le doreste. Vizitatorii Project Expo beneficiaza de un discount de 5% pe perioada targului.

Ansamblul rezidential TUBEROZELOR este amplasat in zona de Nord a Bucurestiului, in Pipera - Voluntari, Ilfov, in vecinatatea padurilor Andronache si Boldu Cretuleasca.

Complexul este format din 20 de case P+1 cu arhitectura moderna (8 de tip duplex si 12 de tip insiruite) cu preturi care pleaca de la 109.000 euro.

Tot in nordul Capitalei se afla si Greenfield Baneasa care isi propune sa vanda 51 de apartamente cu 2 si 3 camere. Proiectul se dezvolta pe o suprafata de 52 hectare si prevede peste 6.000 de apartamente. Preturile solicitate la unitatile disponibile pe perioada targului: de la 47.945 euro + TVA 5% : apartamente 2 camere – cu avantaj client 5.000 euro + TVA si apartamente cu 3 camere – cu avantaj client 7.000 euro + TVA

Cel mai ieftin apartament dintr-un bloc proaspat construit prezentat la Targul Imobiliar PROJECT EXPO se afla in ansamblul rezidential New City din cartierul Fundeni, respectiv o garsoniera la 17.600 euro, adica 550 euro/mp. Un pret si mai mic pe metru patrat este cel din complexul Militari Residence, unde un metru patrat util se vinde cu 450 euro.

La capitolul preturi reduse intra si casele pe structura metalica usoara, care au pret de aproximativ 30.000 euro, desi sunt prevazute chiar si cu garaj. Locuinta cu doua dormitoare este gata in luni, cu tot cu finisaje, si, mai mult de atat, este antiseismica si nu face niciodata igrasie

Pentru cei care isi doresc o locuinta confortabila Danemar prezinta in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO sistemele Istabai care permit controlul temperaturii de la distanta, prin intermediul computerului sau a unui telefon mobil. Acesta aduce economii semnificative la factura de incalzire, de pana la 50%, si poate fi adaptat oricarui sistem de incalzire. Sistemul controleaza temperatura din fiecare cameră, selectând temperatura ideală pentru fiecare perioadă a zilei, monitorizeaza nivelul de CO2, umiditatea, nivelul de zgomot si temperatura.

Etichete: 507 iunie, ansamblul rezidential, ansamblul TUBEROZELOR, apartamente, Bucureşti, Fundeni, Fundeni-Voluntari, imobiliare, ISG Residence 2, New City, nordul Capitalei, oferte, Palladium Residence, Pipera, prețuri imobiliare 2015, Sala Palatului, Târgul Imobiliar Project Expo, Teleajen Residence, Tuberozelor, Vile Ghindari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE