Apartamentele cu 2 camere din Capitală înregistrează cel mai mic nivel al chiriei din 2007 şi până acumblocuri-locuinte-bucuresti
blocuri-locuinte-bucuresti

ALTE ȘTIRI DIN:

    CITEŞTE TOATE ŞTIRILE DIN:

De la începutul anului până în prezent, s-au înregistrat doar uşoare nuanţe de creştere sau de scădere în cazul garsonierelor, chiria medie de strigare fiind în jurul valorii de 230 euro. Diferenţa pe un interval de 12 luni este infimă, de doar -2 euro, echivalentul a aproximativ 1%.

Sub presiunea unui număr mare de oferte nou apărute pe piaţă în martie, chiriile la apartamentele cu două camere au scăzut la o medie de 315 euro/lună, atingând astfel un nou prag minim. Un nivel similar s-a mai înregistrat în luna august 2011, perioada concediilor fiind atunci o explicaţie pentru această scădere. Comparativ cu luna martie a anului trecut, scăderea este de 5%, scrie capital.ro.

Pe segmentul închirierilor de locuinţe cu trei şi patru camere, s-a înregistrat un nivel crescut cu 2% în comparaţie cu luna martie 2011. Chiria medie solicitată de proprietarii apartamentelor cu trei camere a fost de 466 euro, cu 10 euro mai mult decât în urmă cu un an, dar la aproximativ acelaşi nivel cu începutul anului 2012, când chiria medie se învârtea în jurul valorii de 469 euro.

Cu un nivel mediu al chiriei cerute de 724 euro/lună, apartamentele cu patru camere consemnează o variaţie de +2% faţă de martie 2011, dar şi de +10% faţă de pretenţiile emise de proprietari în urmă cu doar o lună.

Etichete: apartament, chirie, garsonieră

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h