Apartamentele cu 3 camere din Bucureşti s-au SCUMPIT. În ce zonă au crescut preţurile cel mai multApartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti s-au scumpit din nou. Preţul mediu solicitat pentru aceste apartamente a crescut în luna martie, pentru a doua oară consecutiv de la începutul anului, atingând o medie de circa 78.900 de euro.

Apartamentele cu 3 camere din Bucuresti s-au SCUMPIT. In ce zona preturile au crescut cel mai mult
Apartamentele cu 3 camere din Bucureşti s-au SCUMPIT. În ce zonă preţurile au crescut cel mai mult

Preţul mediu a crescut cu 2% faţă de luna anterioară şi cu 5% faţă de martie 2015, potrivit Indexului imobiliar al ZF, realizat în colaborare Coldwell Bankers. Indexul are la bază ofertele din Anunţul Telefonic.

Analiştili de la Coldwell Banker susţin că majorarea este atât de mare faţă de 2015 deoarece în luna martie a anului trecut s-a atins media cea mai mică din an, rezultând astfel şi avansul semnificativ, scrie Mediafax.

Singurele cartiere în care apartamentele s-au ieftinit în martie faţă de februarie au fost Berceni şi Vitan Mall, cu 3%, respectiv 1%. De partea cealaltă, cea mai mare creştere a fost punctată de Drumul Taberei, unde apartamentele cu trei camere s-au scumpit cu 13%, sau 8.000 de euro, la 68.000 de euro.

A doua cea mai mare creştere a fost punctată de zona Brâncoveanu, de şase procente sau 4.000 de euro, în timp ce în Titan şi 13 Septembrie preţurile au urcat cu 5%.

Etichete: apartamente 3 camere Bucuresti, apartamente Bucureşti, preţuri apartamente Bucureşti

0/1 COMENTARII
Secu
04 apr 11:28
+0
VOTURI
-0
Mafia imobiliara in deriva, arunca cu minciuni sperand ca se va mai umfla putin balonul imobiliar. Piata apartamentelor e la pamant.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE