Apartamentele din Bucureşti s-au ieftinit în octombrieApartamentele din Bucuresti, mai ieftine in octombrie (Foto: Grup RC)
Apartamentele din București, mai ieftine în octombrie (Foto: Grup RC)

Datele sunt incluse într-o analiză realizată de MagazinulDeCase.ro, bazată pe evoluţia preţurilor de vânzare ale imobilelor din Bucureşti, scrie Mediafax.

Pe segmentul garsonierelor, preţurile au înregistrat scăderi medii de aproximativ 3% în octombrie 2011, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent. Astfel, dacă în anul 2010 preţul mediu al unei garsoniere a fost 32.005 euro, în luna octombrie a acestui an acesta a scăzut la 31.140 euro.

În ceea ce priveste segmentul apartamentelor cu două camere, preţul mediu înregistrat în octombrie 2011 a fost de 53.200 euro, în scădere cu aproximativ 7% comparativ cu luna octombrie a anului 2010.

Apartamentele cu trei camere au avut în octombrie un preţ mediu de vânzare de 70.500 euro, în scădere cu aproximativ 4% faţă de intervalul similar al anului precendent.

Comparativ cu luna septembrie a anului 2011, preţurile au avut aceeaşi tendinţă de uşoară scădere pe segmentul garsonierelor şi apartamentelor cu două camere. Astfel, preţul mediu de vânzare pentru garsoniere a scăzut cu 4%, în timp ce pe segmentul apartamentelor cu două camere regresul a fost de 1%.

Singura creştere înregistrată a fost la nivelul apartamentelor cu trei camere, unde preţul mediu de vânzare a crescut cu 4% comparativ cu septembrie 2011.

Etichete: apartament, garsonieră, pret

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE