Apartamentele vechi de trei camere din Capitală s-au scumpit cu 1.000 de euro de la începutul anuluiProprietarii de apartamente vechi de trei camere din Bucureşti au continuat să majoreze în prima parte a anului preţurile soli­cita­te în anu­mite cartiere ale Capitalei, astfel că nivelul mediu a ajuns la finalul lunii mai la circa 74.750 de euro, potrivit Indexului imo­biliar al ZF reali­zat în colaborare cu firma de con­sultanţă imo­biliară Coldwell Banker Affiliates of Romania pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

Apartamentele vechi de trei camere din Capitala s-au scumpit cu 1.000 de euro de la inceputul anului
Apartamentele vechi de trei camere din Capitală s-au scumpit cu 1.000 de euro de la începutul anului

Avansul faţă de luna aprilie este de circa 250 de euro, aceasta fiind cea de-a patra lună con­secutivă în care preţurile apartamentelor vechi de trei camere cresc în Bucureşti, informează ZF.RO. De la în­ceputul anului până în prezent, preţul aces­tora s-a majorat cu puţin peste 1.000 de euro.

Luna mai a adus cele mai importante scumpiri în zona Moşilor, unde locuinţele de trei camere construite între anii 1980 şi 1990 au ajuns la un preţ de circa 80.000 de euro, cu 6.000 de euro în plus faţă de luna precedentă şi cu 4.000 de euro mai mult faţă de finalul lunii decembrie a anului trecut. Creşteri de preţuri au mai fost înregistrate şi în cartierul Aviaţiei, unde în medie proprietarii de apartamente vechi de trei camere solicită 110.000 de euro, un plus de 3.000 de euro faţă de luna aprilie şi de 12.000 de euro faţă de începutul anului. De asemenea, preţurile au crescut şi în cartierele Drumul Taberei şi 1 Mai cu 3.000, respectiv 4.000 de euro faţă de luna aprilie.

Conform indexului imobiliar ZF, cartierul Victoriei este singura zonă din Bucureşti unde apartamentele vechi de trei camere nu au înregistrat fluctuaţii valorice în ultimii trei ani, preţul cerut fiind în fiecare lună de 115.000 de euro.

Etichete: apartamente, apartamente Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE