Apartamentului lui Dan Voiculescu, LICITAT DIN NOU. Câștigătoarea primei licitații NU A VIRAT BANIIApartamentul lui Dan Voiculescu de pe Şoseaua Kiseleff va fi pus din nou la licitație, întrucât câștigătoarea primei licitații care a oferit un preţ de 1,9 milioane de lei (427.000 de euro) nu a virat banii în termenul stabilit.

Apartamentului lui Dan Voiculescu, LICITAT DIN NOU. Castigatoarea primei licitatii NU A VIRAT BANII
Apartamentului lui Dan Voiculescu, LICITAT DIN NOU. Câștigătoarea primei licitații NU A VIRAT BANII
Foto: cotidianul.ro

Prima licitaţie pentru vânzarea apartamentului omului de afaceri Dan Voiculescu, cu un preţ de pornire de 1,41 milioane de lei (317.000 de euro), a fost organizată în urmă cu o săptămână, pe 28 mai, la sediul Administraţiei Sector 1 a Finanţelor Publice, scrie adevarul.ro.

Imobilul scos la licitaţie este situat pe Şoseaua Kiseleff, numărul 22, apartament 6, etaj 2, a fost construit în anul 1961 şi este compus din patru camere şi dependinţe, având o suprafaţă utilă de 206,5 metri pătraţi. La licitaţie au participat două persoane juridice şi trei persoane fizice, adjudecatară fiind o femeie (persoană fizică), care a oferit un preţ de 1,903 milioane de lei (427.000 de euro), cu aproape 500.000 de lei peste preţul de pornire. Numele persoanei care a câştigat licitaţia nu a fost făcut public.

Participanţii la licitaţie au plătit, conform regulamentului, o taxă de participare reprezentând 10% din preţul de pornire – 141.000 de lei (31.700 de euro). Adjudecatara avea la dispoziţie cinci zile pentru a vira diferenţa dintre preţul oferit (427.000 de euro) şi taxa de participare (31.700 de euro), adică 395.300 de euro. Numai că termenul de cinci zile a expirat, iar adjudecatara apartamentului omului de afaceri Dan Voiculescu nu a virat această sumă.

În aceste condiţii, adjudecatarei i se va reţine garanţia, în valoare de 31.700 de euro, iar licitaţia se va relua. Nu s-a stabilit încă data viitoarei licitaţii pentru apartamentul din Şoseaua Kiseleff, însă preţul de pornire va fi acelaşi - 1,41 milioane de lei (317.000 de euro).

Firma familiei Voiculescu, descalificată La licitaţia de vânzare a apartamentului lui Voiculescu au participat cinci persoane – două juridice şi trei fizice. Acestea au plătit, conform regulamentului, taxa de participare reprezentând 10% din preţul de pornire – 141.000 de lei.

La licitaţia de joia trecută a participat şi Intact Publishing, companie care editează „Jurnalul Naţional" şi care este condusă de Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu.

Etichete: apartament, Camelia Voiculescu, Dan Voiculescu, firmă, Intact Publishing, licitaţie, Şos. Kiseleff

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE