Apel către Primăria Capitalei: Problema apei calde trebuie rezolvată în ședința Consiliului GeneralÎn ultimele zile, tot mai mulţi locuitori ai Sectorului 4 s-au adresat Primăriei Sectorului 4, reclamând faptul că nu beneficiază de apă caldă, în contextul în care au facturile achitate la zi şi verificând, au aflat că nu este vorba despre vreo avarie în reţeaua de furnizare. Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, face un apel către primarul general Sorin Oprescu și către consilierii Primăriei Municipiului București pentru a rezolva cât mai repede problema apei calde.

Apel catre Primaria Capitalei: Problema apei calde trebuie rezolvata in sedinta Consiliului General
Apel către Primăria Capitalei: Problema apei calde trebuie rezolvată în ședința Consiliului General
Foto: sxc.hu

Aceste disfuncţionalităţi în furnizarea apei calde sunt cauzate de disensiunile ivite în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti, în ceea ce priveşte fuziunea dintre RADET şi ELCEN, respectiv, cei care produc energia termică şi cei care o distribuie către populaţie, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

Redăm comunicatul de presă transmis de Primăria Sectorului 4 către Primăria Generală:

Din considerente politice, unii consilieri generali au ales să nu voteze această fuziune, punând mai presus de interesul cetăţenilor propriile interese sau pe cele de partid.

Este binecunoscut faptul că RADET figura cu datorii mai vechi către ELCEN, iar în cazul în care fuziunea ar fi fost aprobată de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti, acestea ar fi fost şterse. Ori, nefiind adoptat respectivul proiect de hotărâre, s-a ajuns la micşorarea temperaturii de livrare a apei calde către populaţie.

Şi iată cum cetăţenii, plătitori de taxe şi impozite, au de suferit din cauza orgoliilor politice ale celor care au fost aleşi să le reprezinte interesele, însă dispreţuiesc tocmai interesul cetăţeanului!

„Fac un apel către Primarul General Sorin Oprescu, să convoace o şedinţă de îndată a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, cu un singur punct pe ordinea de zi: rezolvarea acestei situaţii! Îl susţin în demersul său de soluţionare a acestei probleme cu care se confruntă locuitorii din mai multe Sectoare ale Capitalei, nu doar cei din Sectorul 4! Totodată, nu mă pot opri să nu mă întreb de ce tocmai în Sectoarele 2, 3 şi 4, oamenii întâmpină acceastă problemă? Fie sau nu campanie electorală, cei care au fost aleşi să reprezinte interesele oamenilor trebuie să rămână în slujba oamenilor! De aceea, adresez un alt apel, de data aceasta, către consilierii generali, acela de a-şi reaminti că tocmai cei pe care astăzi îi prejudiciază, decizând politic, ci nu administrativ, le-au acordat încrederea lor şi i-au aşezat pe scaunele din care îşi permit astăzi să nu voteze în interesul Urbei! Şi le promit că, începând cu următoarea şedinţă a Consiliului General, ori de câte ori ordinea de zi va cuprinde proiecte care vizează interesele locuitorilor Sectorului 4, voi fi prezent în sală, şi nu singur, ci alături de reprezentanţii asociaţiilor de proprietari din Sectorul 4! Şi să îi vad atunci pe consilierii generali, explicând care este raţiunea în baza căreia ridică sau nu ridică mâna şi cum vor justifica faptul că interesul politic îi determină să îi lase pe aceşti oameni fără minim de confort, în special acum, când se apropie cu paşi repezi sezonul rece!", a declarat Cristian Popescu – Piedone.

Etichete: Cristian Popescu-Piedone, ELCEN, Primăria Capitalei, RADET, şedinţă, Sorin Oprescu

0/1 COMENTARII
Florica Rizea
07 oct 17:39
+0
VOTURI
-0
Felicitari d-lui Piedone intradevar tine cu locuitorii sect.4 dar nu se poate aceasta nenorocire cu apa calda. Daca sunt datori intre aceste firme de ce RADETUl cand nu platesti fact. 2 luni vine si iti opreste apa calda. Sunt batrani care au pensie de 600 lei si au caldura si apa calda de 400 lei iarna. Vorba lui Boc trebuie sa iesim din sistem natural. Pacat toti care sunt cinstiti vor ajunge sa iasa din sistem , dar cei care s-au imbogatit ce fac? Rusine pt. aceasta problema care ne afecteaza pe toti.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE