APELUL UMANITAR al elevilor de la Colegiul Lazăr din Bucureşti: ''Să-l salvăm pe profesorul Obama!"Constantin Trandafir sau profesorul Obama, cum îi spun elevii de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Bucureşti, a fost diagnosticat cu o boala grava si singura lui salvare vine de la o clinica din Turcia. Pentru a-l ajuta, elevii au lansat un apel umanitar.

APELUL UMANITAR al elevilor de la Colegiul Lazar din Bucuresti: ''Sa-l salvam pe profesorul Obama!"
APELUL UMANITAR al elevilor de la Colegiul Lazăr din Bucureşti: ''Sa-l salvam pe profesorul Obama!"
Foto: Facebook

Un om energic si mereu cu pofta de viata. Asa il stie toata lumea pe Constantin Trandafir, profesorul de educatie fizica de la Colegiul Gheorghe Lazar. Poreclit Obama, dupa presedinte american, dascalul, in varsta de 33 de ani, a fost diagnosticat de curand cu o boala careia cu greu ii face fata. Nu mai poate arunca nici mingea la cosul de baschet, potrivit stirileprotv.ro.

''Noroc ca deocamdata nu mi-a luat gandirea. Nu am echilibru sa merg'', spune Constantin Trandafir.

Medicii i-au descoperit mai multe tumori pe trunchiul cerebral si singurul tratament e cel de radioterapie cu un aparat de ultima generatie care NU exista in Romania. O solutie ar putea gasi in Turcia.

''Sunt foarte prost situate, unde sunt centri de echilibru si respiratie. La clinica asta exista am inteles un robot care actioneaza foarte precis'', spune profesorul.

Singura lui salvare vine de la o clinica din Turcia. Pentru asta are insa nevoie de 20.000 de euro, bani pe care nu îi are. Elevii s-au mobilizat pe retelele de socializare, transmitand la unison acest mesaj emotionant: ''Sa-l salvam pe profesorul Obama!''

Vestea cumplita a venit intr-un moment in care Obama traia momente fericite. Isi luase gradul si urma sa plece ca profesor de educatie fizica in Emiratele Arabe impreuna cu iubita lui.

''Acum nu pot sa muncesc, nu pot sa fiu profsor de educatie fizica si eu asta vreau. Trebuie sa ma fac bine", spune Constantin Trandafir.

Optimismul i-a dat forta lui Constantin Trandafir inca de cand s-a nascut. Ramas orfan la 6 ani si crescut apoi intr-o casa de copii, tanarul a avut ambitia sa faca ceva. A ales facultatea de educatie fizica si sport, pe care a terminat-o al treilea. Apoi a ajuns sa predea la unul dintre cele mai bune colegii din tara. In timpul vacantelor mergea in Spania, unde lucra ca salvamar. Desi ii este greu sa accepte, a ajuns in punctul in care nu mai poate merge singur mai departe. Cei care vor sa il salveze pot face donatii in contul deschis pe numele lui.

Cont in LEI la BCR: RO61RNCB0318082518350001 - Trandafir Constantin. Relatii suplimentare la tel: 0761429859 si 0759992476.

Etichete: campanie umanitară, Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, liceu, profesor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE