Aplicaţia care te ajută să parchezi maşina cu telefonul, fără să urci la volanJaguar Land Rover a dezvoltat o aplicaţie, Remote Control Range Rover Sport, care permite şoferilor să parcheze maşina cu telefonul mobil, fără să fie nevoie măcar să urce la volan.

Aplicatia care te ajuta sa parchezi masina cu telefonul, fara sa urci la volan
Aplicaţia care te ajută să parchezi maşina cu telefonul, fără să urci la volan
Foto: cars.com

Potrivit GadgetReport.ro, britanicii de la Jaguar Land Rover lucrează la o tehnologie, Remote Control Range Rover Sport, care ne va ajuta să rezolvăm această problemă, cu ajutorul telefonului mobil.

Este vorba de o aplicaţie de smartphone care comunică cu automobilul prin bluetooth, cu ajutorul unei conexiuni securizate, unică, pe bază de parolă.

Pe ecran ai volanul, acceleraţia şi frânele, astfel că, de exemplu, dacă vrei să scoţi maşina dintr-o parcare aglomerată, o vei putea manevra foarte simplu, fără să mai fie nevoie să urci la volan.

Dacă conexiunea bluetooth se blochează, atunci maşina intră în modul de parcare, astfel că rămâne pe loc până la reluarea conexiunii.

Tehnologia Remote Control Range Rover Sport permite, pentru moment, controlul maşinii la o viteză maximă de 6,5 kilometri/oră.

Etichete: parcare, şoferi, telefon

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE