Aplicaţia WhatsApp a devenit GRATUITĂAplicaţia WhatsApp va fi gratuită şi nici nu va recurge la reclame.

Aplicatia WhatsApp a devenit GRATUITA
Aplicaţia WhatsApp a devenit GRATUITĂ
Foto: whatsapp.com

La scurt timp după ce a fost achiziționat de Facebook, serviciul WhatsApp a încetat să mai fie gratuit. Astfel, toţi utilizatorii noi erau nevoiți să plătească un dolar în mod anual (după primul an de utilizare) pentru a beneficia de serviciul acesta. Cu toate acestea, oamenii care aveau instalată aplicația urmau să beneficieze de încă un an gratuit.

În ciuda prețului mic, se pare că sistemul respectiv nu a funcționat pentru WhatsApp, astfel că oficialii companiei au anunțat de curând prin intermediul unei postări pe blogul acesteia că aplicația va deveni gratuită pentru toți oamenii, informează playtech.ro.

"Mulți utilizatori de WhatsApp nu au carduri de credit sau de debit și sunt îngrijorați că ar pierde accesul la prieteni și familie după un an de zile. Astfel, pe parcursul următoarelor săptămâni, vom elimina taxele din diversele versiuni ale aplicației noastre și WhatsApp nu va mai cere bani pentru servicii", scrie pe blogul companiei.

Dacă ați plătit deja un dolar pentru acest an, atunci nu vă veți mai primi banii înapoi. În ceea ce privește metodele de generare a banilor, veți fi fericiți să aflați că WhatsApp nu va recurge la reclame. În schimb, vrea să ofere metode de comunicare cu diverse companii, pentru care clienții ar fi nevoiți să achite anumite sume.

Etichete: aplicație, utilizatori whatsapp, whatsapp

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE