Aplicaţie GRATUITĂ pentru bicicliştii din BucureştiPrimăria Sectorului 1, în colaborare cu Asociația Green Gate, au lansat aplicația "La Pedale, prin care bucureştenii sunt ajutați să-și aleagă traseul preferat pentru o plimbare cu bicicleta.

Aplicatie GRATUITA pentru biciclistii din Bucuresti
Aplicaţie GRATUITĂ pentru bicicliştii din Bucureşti
Foto: Primaria Sectorului 1

Aplicația poate fi descărcată, gratuit, de pe toate dispozitivele smartphone, atât cu sistem de operare Android, cât și IOS. Aceasta le pune la dispoziția iubitorilor sportului pe două roți un număr de 12 trasee predefinite. În plus, bicicliștii își pot crea propriul traseu prin intermediul Google Maps, informează Primăria Sectorului 1 printr-un comunicat de presă.

Iubitorii de istorie și cultură pot introduce în traseul lor de plimbări cu bicicleta și monumentele Sectorului 1. Aplicația "La Pedale" conține o listă a celor mai importante bijuterii arhitectonice din această zonă administrativă.

Începând din această vară, centrele "La Pedale" s-au extins și în Pădurea Băneasa. Primăria Sectorului 1 a reamenajat complet Parcul Băneasa, din proximitatea Restaurantului Casa Albă, și a decis să amplaseze aici un centru de închiriat gratuit biciclete, după modelul celor preexistente în parcurile Kiseleff și Herăstrău.

Aflat în spatele complexului, centrul "La Pedale"pune gratuit la dispoziția bucureștenilor 200 de biciclete pentru toate vârstele, și de toate mărimile. Acestea pot fi închiriate, ca și până acum, doar pe baza buletinului de identitate. Centrul "La Pedale" din Pădurea Băneasa este deschis de luni până sâmbătă, în intervalul 10:00-18:00, iar duminică, până la orele 19:00. Prin deschiderea acestui centru, singura pădure a Capitalei este accesibilă pentru bucureștenii care vor să se plimbe pe distanțe lungi, pe care nu le regăsesc în interiorul orașului.

Centrul "La Pedale" din Pădurea Băneasa este cel de al treilea centru de acest gen din Sectorul 1, după cele două din parcurile Kiseleff și Herăstrău, deschise încă din anul 2008. În parcurile Kiseleff și Herăstrău, bucureștenii iubitori de sport și mișcare în aer liber pot închiria gratuit 500 de biciclete.

Etichete: aplicatie mobil, biciclisti, pedale, Sectorul 1

0/1 COMENTARII
bikelover.ro
27 Jul 19:01
+0
VOTURI
-0
Review
Pe scurt: o risipa de bani. Chiar, cat o fi costat?
Pe lung e o aplicatie statica, cu foarte mult text si 2-3 poze gasite pe net sau facute de ei cu telefonul.
Este statica, ca un site de prezentare prost.
Are trasee predefinite, facute jpeg ?!? Nu par sa conecteze puncte de interes, nu se stie cine le incarca in aplicatie si se incarca extrem de greu.
Faptul ca "poti crea trasee" inseamna de fapt ca se deschide google maps si poti genera drum catre o destinatie, chestie pe care poti sa o faci si in Google Maps by default.
Evident ca nu are "modul bicicleta" intrucat Google are nevoie de piste de biciclete pentru a genera trasee pentru biciclisti, dar asta nu se poate intampla intr-un oras cu sub 10 km de piste legale si functionale.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE